JustNails.pl- Logo - Opinie

JustNails.pl

Opinie (4644) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (18 214)

JustNails.pl- Logo - Opinie

JustNails.pl

Opinie (4644) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (18 214)

Opinie na temat JustNails.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni estetyką, starannością oraz bardzo dobrym zabezpieczeniem pakowania przesyłek, podkreślając dbałość o każdy detal. Bardzo pozytywnie oceniana jest ekspresowa realizacja zamówień i szybkie dostawy, co skraca czas oczekiwania na produkty. Dodatkowe prezenty, słodycze i próbki dołączane do zamówień są miłym akcentem, który docenia wielu kupujących. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością i skutecznością w rozwiązywaniu problemów. Klienci chwalą także szeroki wybór produktów, różnorodność marek oraz możliwość dokonania kompleksowych zakupów w jednym miejscu. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i zgodne z opisami, a użytkownicy są zadowoleni z ich działania.

Opinie nt. sklepu justnails.pl

Tępo wysyłki mnie po raz kolejny zaskakuje na ogromny plus !! ❤️ piękna paczuszka ale to jak zawsze ☺️
Dziękujemy za opinię 😍
Świetne produkty i szybka dostawa
Dziękujemy za opinię ☺️
Szybko , sprawnie o na temat
Szybka dostawa
Wszystko super
Super ❤️🫶
Dziękujemy za opinię ☺️
szybka wysyłka, wszystko super zapakowane i smaaaczne krówki!! aczkolwiek przyszla mi pusta koperta bez kodu..
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za opinię ❤️ Ojjj bardzo przepraszamy 🥺 Sprawdź swoją skrzynkę mailową 🙏🥹

Polecajka

szybka dostawa pieknie zapakowane polecam
Szybko sprawnie
Świetne produkty
Dziękujemy za opinię ☺️
Pieknie zapakowane.Szybka realizacja zamówienia.Polecam 100% Frezy super sie sprawdzają
Dziękujemy za opinię ☺️
Ekspresowa dostawa i super produkty, zamówienie szło na prezent, polecam wszystkim.
Dziękujemy za opinię ☺️
Bardzo szybka dostawa. Wszystko super. Pięknie zapakowane.
Dziękujemy za opinię ☺️
Profesjonalnie, szybka wysyłka, świetne produkty
Szybka wysyłka. Wszystko ok
Jak zawsze polecam

Dbałość o każdy szczegół

Paczka przepięknie zapakowana, widać, że z dbałością o każdy szczegół. Wysyłka bardzo szybka, wszystko dotarło w idealnym stanie. Zdecydowanie polecam! 💖
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Bardzo dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że doceniasz naszą szybkość, ale i szczegółowość 🥰 Cudownie, że paczuszka dotarła bezproblemowo :)) Zapraszamy ponownie 🩷
Super spakowane zamówienie, różowe kolory mnie urzekły. Samo zamówienie mnie tak nie ucieszyło jak wygląd opakowania i rozpakowywanie produktów
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Ale miło to czytać! 🩷 Bardzo się cieszymy, że nasze różowe pakowanie sprawiło Ci tyle radości - chcemy, żeby każde otwieranie paczki z JustNails było małym przyjemnym rytuałem 💅 Dziękujemy za tak ciepłe słowa i mamy nadzieję, że produkty też szybko skradną Twoje serce 💖
Jak zawsze perfekcyjnie i szybko ❤️