Opinie na temat JustNails.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni estetyką, starannością oraz bardzo dobrym zabezpieczeniem pakowania przesyłek, podkreślając dbałość o każdy detal. Bardzo pozytywnie oceniana jest ekspresowa realizacja zamówień i szybkie dostawy, co skraca czas oczekiwania na produkty. Dodatkowe prezenty, słodycze i próbki dołączane do zamówień są miłym akcentem, który docenia wielu kupujących. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością i skutecznością w rozwiązywaniu problemów. Klienci chwalą także szeroki wybór produktów, różnorodność marek oraz możliwość dokonania kompleksowych zakupów w jednym miejscu. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i zgodne z opisami, a użytkownicy są zadowoleni z ich działania.
Opinie nt. sklepu justnails.pl
Błyskawiczną wysyłka i bardzo dobrze zabezpieczona produkty
Dziękujemy za opinię 🥰
Bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam z całego serca
Dziękujemy za opinię 🥹
Świetny serwis! Moje paczki zawsze przychodzą dopieszczone, a co najważniejsze przychodzą SZYBKO! Nigdy nic nie przyszło uszkodzone. Bardzo polecam!!!
Jak zawsze ładnie zapakowane i zabezpieczone odpowiednio produkty.
Dziękujemy ❤️
szybka i bezproblemowa dostawa, wszystko super
Dziękujemy za opinię ❤️
Dziękujemy za opinię ☺️
Szybka wysyła i dobre ceny
Dziękujemy za opinię ☺️
Zamówienie przyszło szybko i w super cenie
Dziękujemy za opinię 😍
Szybka dostawa. Produkt ślicznie zapakowany
Dziękujemy ☺️
Paczka doszła w szybkim tempie, polecam
Dziękujemy ❤️
Wszystko super jak zawsze! ❤️
Super, dziękujemy za opinię ❤️
Cudowne nowosci
super
Dziękujemy za opinię ☺️
Paczka dotarła do mnie mega szybko i była pieknie zapakowana
Dziękujemy za opinię 💕
Super !
Ok
Dziękujemy za opinię ☺️
Świetny sprzedawca bardzo szybka dostawa pięknie zapakowane 😊
Dziękujemy za opinię ❤️
Wszystko jak należy. Szkoda że nikt nie poinformował mnie telefonicznie że nie ma płynnej regulacji obrotów
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za opinię i ocenę! 💖
Cieszymy się, że mimo drobnego niedoprecyzowania sprzęt spełnił oczekiwania 🥹
Dziękujemy też za uwagę - postaramy się, by takie informacje były w przyszłości jeszcze wyraźniej opisane przy produktach 🙏
Brak topowych produktów
Ogólnie cały sklep super, brakuje mi że bardzo często nie ma dostępnych topowych produktów w tym lakierów
Dziękujemy za opinię! 💗
Rzeczywiście - najbardziej popularne produkty potrafią znikać w ekspresowym tempie 😢 To efekt dużego zainteresowania, zwłaszcza w okresie promocji i przedświątecznego ruchu. 🥺
Staramy się regularnie uzupełniać stany magazynowe i pracujemy nad tym, aby kluczowe produkty były dostępne jak najczęściej. Mamy nadzieję, że już wkrótce znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz 💕
Wszystko idealne. Zamówienie pięknie spakowane, ceny świetne, wysyłka szybka. Nowy ulubiony sklep ❤️
Ooo bardzo miło to czytać 🥹 Dziękujemy 🩷