Focus Garden- Logo - Opinie

Focus Garden

Opinie (5698) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (11 413)

Focus Garden- Logo - Opinie

Focus Garden

Opinie (5698) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (11 413)

Opinie na temat Focus Garden są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślają szybkość i bezproblemowość dostaw oraz chwalą profesjonalizm i pomocność obsługi klienta. Montaż produktów jest często określany jako łatwy i intuicyjny, a opakowanie i zabezpieczenie przesyłek są zazwyczaj dobrze oceniane. Większość użytkowników zauważa zgodność produktów z opisem oraz zdjęciami na stronie, a także docenia kompletność otrzymywanych zestawów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące słabszych materiałów lub niedociągnięć konstrukcyjnych w niektórych produktach. Część klientów zgłasza opóźnienia, uszkodzenia opakowań oraz brak wniesienia przesyłek przez firmy kurierskie. Zdarzają się również trudności z nieprecyzyjnymi instrukcjami montażu, braki poszczególnych elementów lub akcesoriów oraz sporadyczne różnice między produktem a opisem na stronie. Nieliczni klienci zwracają także uwagę na pojedyncze problemy z komunikacją ze strony obsługi.

Opinie nt. sklepu focusgarden.pl

Towar dostarczony szybko i pod sam dom (meble ogrodowe na palecie). Polecam

TUNEL FOLIOWY

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Czy funkcjonalny okaże sie po pierwszych uprawach
Mebla juz raz braliśmy sa ładne i solidne zamówiliśmy 2 komplet
Obsługa sklepu bardzo miła i pomocna. Dostawa sprawna, polecam.
Wszystko Ok. Szczerze polecam😊 tunel foliowy bardzo dobrze wykonany i stabilny.
Zgodny z zamówieniem i bardzo szybka i dobra obsługa.
Meble zgodne z opisem,ładnie się prezentują,bardzo polecam🙂 Szybka wysyłka i sprawna dostawa

Mebelki są piękne ❤️

Mebelki są piękne ;) ❤️ na żywo wyglądają 100% lepiej niż na fotce
Szybka dostawa i rzeczowość dostawcy wraz z wcześniejszą informacją
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi klienta, polecam
wykonanie i estetyka na plus, dostawa profesijonalna
Pergola zgodna z opisem,kontakt telefoniczny bardzo dobry,Mogę polecić z czystym sumieniem

sprawnie jak zawsze

dostawa przebiegła sprawnie i kontakt z kurierem bardzo dobry
Produkt super mógłby byc lepiej zabezpieczony w transporcie niestety plastik w kilku miejscach pęknięty i kawałek ułamany na rogu pokrywy Pomimo tego złożyliśmy i cieszymy sie użytkowaniem
Polecam Focus Garden, wszystko na 5, dostawa, zapakowanie oraz produkty!
Szybkość realizacji, zgodność produktu z opisem

UWAGA nie rekomenduję zakupów w tej firmie !!! Strata czasu i pieniędzy!

UWAGA! Nie rekomenduję zakupów tej firmie. Kupiłem SZKLARNIĘ POLIWĘGLAN 244x429 DARK GREEN i niestety produkt jest fatalnej jakości, elementy są bardzo cienkie i giętkie i wg mnie produkt absolutnie nie nadaje się do eksploatacji w polskich warunkach. Najgorsza chińszczyzna jaką można sobie wyobrazić. Podczas montażu zgodnie z instrukcją już na samym początku (krok nr 7) okazało się że panele poliwęglanowe są za wąskie w stosunku do rozstawu słupków montażowych i po prostu wypadają (nie ma żadnych innych elementów montażowych jak to jest zazwyczaj w takich szklarniach). Zgłosiłem niezgodność produktu z umową do firmy Focus Garden i jakaś niedokształcona i niepoinformowana pani z działu obsługi próbuje mi cały czas wmówić że reklamacja jest odrzucona. Jest to chyba celowy brak zrozumienia co oznacza niezgodność produktu z umową i jaka jest odpowiedzialność sprzedawcy. Będę dalej dochodził zwrotu środków przez bank poprzez charge back (płaciłem kartą kredytową), natomiast WSZYSTKIM ABSOLUTNIE ODRADZAM ZAKUPY w tym sklepie. Jest konkurencja na rynku i wiele rzetelnych firm, których celem nie jest złapanie klienta na wadliwy produkt i które respektują prawa klienta wynikające z ustawy. Podsumowując FATALNY PRODUKT NISKIEJ JAKOŚCI, źle spasowany i taka sama FATALNA OBSŁUGA KLIENTA.
Polecam, towar zgodny z zamówionym. Szybka dostawa dobrze zabezpieczony produkt.
Kurier dobrze poradził z niedziałającym dekoderem

ekstra

ekstra, lezki dojechaly w calości, ale pakowanie leżaków na palete ...