Focus Garden- Logo - Opinie

Focus Garden

Opinie (5698) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (11 413)

Focus Garden- Logo - Opinie

Focus Garden

Opinie (5698) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (11 413)

Opinie na temat Focus Garden są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślają szybkość i bezproblemowość dostaw oraz chwalą profesjonalizm i pomocność obsługi klienta. Montaż produktów jest często określany jako łatwy i intuicyjny, a opakowanie i zabezpieczenie przesyłek są zazwyczaj dobrze oceniane. Większość użytkowników zauważa zgodność produktów z opisem oraz zdjęciami na stronie, a także docenia kompletność otrzymywanych zestawów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące słabszych materiałów lub niedociągnięć konstrukcyjnych w niektórych produktach. Część klientów zgłasza opóźnienia, uszkodzenia opakowań oraz brak wniesienia przesyłek przez firmy kurierskie. Zdarzają się również trudności z nieprecyzyjnymi instrukcjami montażu, braki poszczególnych elementów lub akcesoriów oraz sporadyczne różnice między produktem a opisem na stronie. Nieliczni klienci zwracają także uwagę na pojedyncze problemy z komunikacją ze strony obsługi.

Opinie nt. sklepu focusgarden.pl

Bardzo szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem. Instrukcja montażu do poprawy.
Wszystko ok, fotel bujany rewelacyjny, polecam

Ogólnie ok.

Karton był w złym stanie. Z jednej stron rozwalony. Jednak sprzet cały i dość lekki do składania. Ładna ławeczka. Całkiem stabilna.
Tunel foliowy super. Brakowało otworów na śruby na niektórych elementach konstrukcji.
Produkty spełniły moje oczekiwania. Ładne i funkcjonalne. Polecam
Jestem zadowolona zarówno z produktu jak i dostawy..Plus za gratisy-nasiona warzyw.

Wszystko super!

Szeroki wybór, szybka dostawa, dobre jakościowo produkty.
Super zestaw. Stosunek jakości do ceny na prawdę dobry - zestaw wygląda pięknie
Zabezpieczenie przesyłki super . Poprawił bym system mocowania i estetyki malowania . Ale dobre 4 bym dal

Polecam.....za te pieniążki naprawdę…

Polecam.....za te pieniążki naprawdę fajny zestaw, trochę jest skręcania ale ładnie się prezentuje.
Szybka dostawa. Bardzo ładne, jakościowe meble.
Szybka dostawa, bardzo dobra jakość produktu. Szczerze polecam.
Szybka dostawa, dobry kontakt z kupującym, szczegółowe informacje na temat statusu przesyłki. Bardzo polecam ten sklep 😀😀😀
Wygląda że dobry materiał, myślę że po złożeniu będzie spełniał swoje zadanie 🍅
Super, folia już stoi złożona. Łatwy montaż, produkt wygląda solidnie.
Zamówienie zgodne z opisem . Solidne meble ogrodowe , dobrze zabezpieczone do transportu . Dziękuję i pozdrawiam
Dobra informacja,kurier odpowiada na telefon, przesyłka dobrze spakowana.
Szybko i profesjonalnie. Towar bardzo dobrej jakości!

Jestem zadowolona z mebli ogrodowych są…super

Jestem zadowolona z mebli ogrodowych są bardzo ładne
Zamówiony produkt zgodny z opisem - bardzo funkcjonalny i estetyczny. Był mały problem, ponieważ jedna części była uszkodzona ale moje zgłoszenie zostało błyskawicznie i sympatycznie rozpatrzone i dwa dni później dosłano nową. Jestem bardzo zadowolona i w razie potrzeby na pewno wrócę:)