Opinie nt. sklepu focusgarden.pl
Super komody, ładny kolor i mega łatwo się składają. Jedyny minus to to że nie mają dodatkowych uszczelek przez co w zimie może wchodzić wilgoć.
Świetny zestaw mebli
Jestem bardzo zadowolona meble są piękne, solidne. Zapakowane idealnie, składanie mebli przebiegło sprawnie. Całość pasuje pięknie na taras.
Jeszcze nie widziałem dostarczone go towaru gdyż niema mnie w domu , dostarczony narożnik tarasowy odebrała sąsiadka. Dziękuję
Pergola Elegance, wysokiej jakości produkt, wszystko bardzo dobrze zapakowane, instrukcja dokładna, samodzielny montaż bez żadnych problemów.
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Produkt ładny, porządny. Stosunkowo łatwy do złożenia.
6x3 złożyły same 2 kobiety. Folia biała gruba porządna.
Fotel śliczny,wygodny,poducha mieciutka,wszystko zgodne z opisem na stronie,montaż szybki i bezproblemowy . Serdecznie polecam sprzedającego.
Sprawna realizacja zamówienia
Meble ogrodowe dostarczone sprawnie i w miarę szybko. ( w ciągu tygodnia od złożenia zamówienia).
Zestaw wygodny i super wygląda.
Domek ogrodowy/narzędziowy Michigan
Szybka dostawa kurier pomocny przy odbiorze zamówienia dzwonił przed dostawą wiec wszystko w jak najlepszym porządku. Realizacja i warunki zgodne z opisem na stronie. Nie mogę jedynie wyrazić opinii o domku gdyż ze względu na warunki pogodowe domek będę dopiero montował na wiosnę teraz leży i czeka w garażu. Wygląda na dobrej jakości
Szybka dostawa i możliwość wysyłki za pobraniem. Towar zgodny z opisem. Tunel bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Polecam zakupy w firmie Focus Garden.
Meble wygodne i bardzo dobrej jakości. Szybka bezproblemowa dostawa. Polecam z czystym sumieniem zakupy w Focus Garden.
Bezwarunkowo polecam.
Zakup przeszedł sprawnie. Towar nowy, zgodny z opisem. Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Dostawa, jak na ten gabaryt, bardzo szybka.
Rzepy w oknach nie pasują do siebie i jak pada deszcz to woda wlew się do środka, a przy wietrze chlapią. Przy szwach w 4 oknach dziurki, jak również przy kołnierzu w 2 miejscach dziurki.Jeden bok bardzo zmarszczony bez możliwości naciągnięcia, również mało rzepów do mocowania do stelaża, szczególnie przy drzwiach. Montaż jest bardzo prosty i łatwy dla każdego, dobra konstrukcja stelaża.
Godni polecenia!
Wszystko super, poza brakującymi śrubkami montażowymi do nóg stołu. Po zgłoszeniu braku zaproponowana została rekompensata, więc sprawa rozwiązana, ale lepiej zadbać o kontrolę kompletności zamówienia
Kolejny raz korzystamy z FocusGarden i kolejny raz jestesmy zadowoleni. Zamówione towary dobrze zapakowane, dostawa na czas. Bardzo polecam.
Kupilem zestaw bjorke allora. Wygląd po zlozeniu zgidnie z instrukcja odbiega znaczaco od zdjęc. Materiały wykonania tandeta straszna. Montaż jeszcze gorzej. Informacja i pomoc techniczna beznadzieja. Ta sama pani na wszystkich stanowiskachnod zamowien ponreklamacje. Czasem odbiera a czasem nie. W pr,ypadku kiedy chcialem zwrocic towar Pani staje sie bardzo nieprzyjemna. Był to 2 zakup w Focus Garden. Pierwszy był ok ale w tym przypadku to rozboj brac 2400 za tak beznadziejny zestaw a obsluga odbiega od profesjonalizmu. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE.
Zamówienie pod same drzwi na palecie paczki nie uszkodzone komplet śrubek instrukcja była żadnych zastrzeżeń
Tunel
Zamówiłam tunel 11.03 późnym wieczorem, rano 12.03 potwierdzono przyjęcie zamówienia. Dostawa 17.03. Jeszcze nie złożony, po rozpakowaniu i złożeniu sprawdzę, czy wszystko ok
Jestem bardzo zadowolona z obsługi,kontakt telefoniczny bez zarzutów aby się dowiedzieć więcej o produkcie.
Szafka plastikowa idealna na taras, prosta w montażu,ładnie wyglada i bardzo funkcjonalna( regulowane półki) . Super!!
Paczka uszkodzona , źle zabezpieczona
Paczka dotarła w częściowo rozdartym kartonie, zabezpieczenie do wysyłki praktycznie żadne.... rurki metalowe, śrubki wrzucone luzem tak jak leci do kartona , zbandowane tylko w kilku miejscach tasiemką i to wszystko... po rozpakowaniu okazało się że śrubek brak, zostało luzem kilka sztuk... Może i sam produkt bedzie ok, śrubki dokupię ale niesmak pozostał....