Opinie nt. sklepu focusgarden.pl
Polecam firmę przewozową
Polecam firmę przewozową, bardzo miła i dobra obsługa. Nie potrafię jeszcze ocenić zamówionego towaru, gdyż dopiero go otrzymałam.
Jak na razie jestem bardzo zadowolona , cena super jak i jakość. Mam nadzieję że będzie zemną kilka sezonów :)
Nie jest za duży ani za mały na spokojnie by 7 skrzynek weszło do środka :D
Pergola przyścienna automatyczna z led
Jakość bardzo dobra. Instrukcja i opisy elementów bardzo dobre. Polecam serdecznie . Dosyć łatwa w montażu. Wszystko w komplecie. Nie trzeba nic dokupić.
Bardzo szybka realizacja, zestaw ogrodowy jak na zdjęciu.
Wygląda jakościowo, mam nadzieję że długie użytkowanie to potwierdzi :)
Bardzo dobry i kompetentny serwis obsługiwany przez ludzi a nie boty a jakość mebli - nic do zarzucenia. Wszystko zgodne z opisem i bezpiecznie spakowane 👍😊
Fotel bujany
Fotel wygodny ale rzep który mocuje poduszkę do obręczy metalowej jest słaby, krótki i za każdym położeniem się na poduszkę odkleja się i zrywa z obręczy
Donice na pomidory- bardzo praktyczne
Jestem zadowolona z zakupu, donice złożone, stabilne, mam nadzieję, że będą slużyły przez wiele sezonów
Markiza jest bardzo dobra gatunkowo podpory bardzo solidne jedynym minusem jest długi czas na realizację zamówienia.Polecam ze względu na jakość otrzymanego towaru
Otrzymałem zakupiony towar w postaci mebli ogrodowych.Bez uszkodzeń .Dziękuję.Zwrot pieniędzy za brak pokrowca na te meble ,też otrzymałem.Dziękuję.Z poważaniem.W.Kamiński
Domek narzędziowy dość solidny. Bardzo dobrze opisany każdy element, co bardzo ułatwia składanie. Polecam
Bardzo profesjonalna obsługa od momentu zamówienia aż do realizacji.
Dziękuję bardzo i pragnę moim znajomym polecać Waszą Firmę.
Chińska wiata.
Zakupiona wiata niestety nie spełniła moich oczekiwań. Już na etapie montażu pojawiło się kilka istotnych problemów, które – moim zdaniem – powinny być jasno zakomunikowane w opisie produktu.
Przede wszystkim, w ofercie brakuje informacji o skali skomplikowania konstrukcji. Zestaw składa się z kilkuset drobnych elementów, co znacząco wydłuża i utrudnia montaż. W praktyce, dla trzyosobowej ekipy złożenie wiaty zajmuje 2–3 dni, co jest zupełnie nieadekwatne do oczekiwań, jakie można mieć na podstawie opisu produktu.
Kolejnym dużym rozczarowaniem jest jakość materiałów. Blacha użyta do wykonania elementów jest bardzo cienka – porównywalna do papieru – co budzi poważne wątpliwości co do trwałości i odporności konstrukcji na warunki atmosferyczne.
Dodatkowo, nie wszystkie otwory montażowe są prawidłowo dopasowane, co wymaga dodatkowych korekt podczas składania i jeszcze bardziej wydłuża cały proces. Instrukcja montażu również pozostawia wiele do życzenia – jest nieprecyzyjna i momentami nieczytelna, co utrudnia prawidłowe wykonanie poszczególnych etapów.
Podsumowując, produkt wymaga dużego nakładu pracy, cierpliwości i własnych poprawek. Zdecydowanie warto rozważyć inne opcje, szczególnie jeśli ktoś oczekuje szybkiego i bezproblemowego montażu oraz solidnej jakości wykonania.
funkcjonalne donice
Łatwo składają się elementy,swoboda w tworzeniu kształtu donic. Nie wiem jak zachowa się tworzywo w szklarni.
Rolety bardzo profesjonalnie i starannie zapakowane , błyskawicznie dostarczone przez profesjonalną firmę kurieraką przewożącą wilogabaryty. Gorąco polecam zakup w fokus Gardena. Nie jest tak moje pierwsze zamówienie. Jestem mega zadowolona z tego sklepu.
Meble ogrodowe Trivento 2
Meble i poduszki ładne i bardzo dobrze wykonane. Przesyłka dobrze zapakowana i dostarczona pod drzwi. Żadnych problemów. A jak będzie w użytkowaniu to zobaczymy po czasie.
Zakup w tym sklepie przebiegł bezproblemowo. Sklep wysyłał informację o każdym etapie przebiegu wysyłki. Meble doszły ekspresowo i były dobrze zabezpieczone, oczywiście wszystko zgodnie z opisem i zdjęciem ze strony. Polecam z czystym sumieniem zakupy w FocusGarden.
Bardzo fajny zestaw. Jesteśmy zadowoleni. Cena optymalna i mamy nadzieję, że posłuży nam kilka sezonów.
Meble zgodne oferty z zdjęciami na stronie. Prawidłowo zapakowane i dostarczone bez uszkodzeń, łatwo się składa. Jakość dobra/bardzo dobra
Sprawna, szybka realizacja zamówienia. Produkt bardzo dobrze zapakowany - spełnił moje oczekiwania.
Sadzonki w bardzo dobrym stanie żadnych uszkodzeń bardzo dobrze spakowane wszystko na czas polecam