Focus Garden- Logo - Opinie

Focus Garden

Opinie (5698) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (11 413)

Focus Garden- Logo - Opinie

Focus Garden

Opinie (5698) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (11 413)

Opinie na temat Focus Garden są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślają szybkość i bezproblemowość dostaw oraz chwalą profesjonalizm i pomocność obsługi klienta. Montaż produktów jest często określany jako łatwy i intuicyjny, a opakowanie i zabezpieczenie przesyłek są zazwyczaj dobrze oceniane. Większość użytkowników zauważa zgodność produktów z opisem oraz zdjęciami na stronie, a także docenia kompletność otrzymywanych zestawów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące słabszych materiałów lub niedociągnięć konstrukcyjnych w niektórych produktach. Część klientów zgłasza opóźnienia, uszkodzenia opakowań oraz brak wniesienia przesyłek przez firmy kurierskie. Zdarzają się również trudności z nieprecyzyjnymi instrukcjami montażu, braki poszczególnych elementów lub akcesoriów oraz sporadyczne różnice między produktem a opisem na stronie. Nieliczni klienci zwracają także uwagę na pojedyncze problemy z komunikacją ze strony obsługi.

Opinie nt. sklepu focusgarden.pl

Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania. Co do samej realizacji zamówienia mogłoby nieco lepiej.
Szybka dostawa i generalnie brak większych problemów. Chociaż poprawiła bym kilka drobiazgów w szklarni 😁
Bardzo dobrze zabezpieczony towar do przesyłki, bardzo dokładny opis montażu co czyni czerpanie wielkiej satysfakcji ze składania poszczególnych elementów.
Zestaw ogrodowy piękny, wygodny, zgodny z opisem. Szkoda, że nie można dokupić jednego dodatkowego fotela. Polecam
Przesyłka dotarła wszystko zgodne z opisem ładnie zapakowana i dostawa bardzo miła i konpetetna polecam zakupu .

Meble ogrodowe

Meble dotarły całe, porządnie zapakowane i dostarczone ,no i są piękne. Polecam i bardzo dziękuję
Towar zgodny z zamowieniem. Szybka dostawa. Bardzo latwy sposob zamawiania. Super. Godne polecenia.
Powinien mieć tunel kotwy do mocowania, przy wiatrach poderwało mi a miałem podłożone kostki i to bardzo dużo.Dlatego ocena dobry za przesyłkę pięć gwiazdek na plus.
Zamówienie zrealizowane w sposób bezproblemowy. Mam nadzieję że kanapa będzie trwała i odporna

Podpórka do roślin/trejaż

Podpórka do roślin bardzo ładna, estetycznie wykonana, łatwy montaż. Dostawa dość długa - zamówione w poniedziałek, dotarło w piątek.
Wszystko ok. Szkoda że nie ma w zestawie kotew. Poza tym w jednym miejscu na górze niedoszyte. Ale ogólnie jestem zadowolony. Zobaczymy jak długo posłuży.
To już kolejne meble ogrodowe zakupione w tym sklepie. Świetna jakość. Bardzo wygodne.

Namiot

Wszystko ok. Stelaż złożony. Łatwy montaż. Do składania potrzebne min 2os. Warto dokupic podkładki do srub.
Towar bardzo słabo zapakowany. Umieszczony na palecie lata luzem,co wpływa na uszkodzenia towaru.W moim przypadku liczne porysowania towaru.
Sprawna i bardzo szybka dostawa. Nie mogę powiedzieć zbyt dużo o zakupie , bo meble nie są jeszcze skręcone.😄
Solidne wykonanie, bardzo łatwe w składaniu! - dałam radę sama :-)! Estetyczna i praktyczna. Polecam.
Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. Tunel foliowy bardzo dobry, zobaczymy jak z wytrzymałością po sezonie.

Towar pierwsza klasa, firma kurierska mogłaby być lepsza

Towar pierwsza klasa, błyskawiczna wysylka. Minus dla firmy kurierskiej, nie dzwonią wcześniej, straciłem czas na oczekiwaniu

Wszystko w najlepszym porządku. Towar dostarczony wg zamówienia. Polecam zakupy w Focus Garden.
Folia do tunelu, wszystko w porządku zobaczymy jak długo wytrzyma wydaje się być solidna.