harmadon.pl- Logo - Opinie

harmadon.pl

Opinie (69) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (127)

harmadon.pl- Logo - Opinie

harmadon.pl

Opinie (69) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (127)

Opinie na temat harmadon.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień oraz sprawną dostawę. Zamówienia są zgodne z opisem na stronie i spełniają oczekiwania klientów. Klienci chwalą wysoką jakość zamówionych produktów oraz ich zgodność z opisami. Doceniają także dobry kontakt z firmą, informowanie o zamówieniach i profesjonalne doradztwo.

Opinie nt. sklepu harmadon.pl

Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Cieszymy się, że produkt z harmadon.pl przypadł Ci do gustu. Dziękujemy! Zapraszamy ponownie !! :)
Termin wysylki i dostawy nie zostal dotrzymany - przekladany 2 razy.
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Niestety obecna sytuacja na świecie spowodowała braki w surowcach, przez co czas oczekiwania na niektóre produkty był dłuższy niż standardowo. Z tego powodu termin wysyłki i dostawy został przesunięty, za co bardzo przepraszamy. Prosimy o kontakt mailowy — w ramach rekompensaty przygotujemy dla Państwa kod rabatowy na kolejne zamówienie.
Dobry kontakt z firmą. Jedyny problem że towar zamiast w 24 godziny ,jak obiecuje firma, został wysłany po 3 dniach
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Przepraszamy za opóźnienie w realizacji zamówienia – było ono spowodowane chwilowym problemem systemowym. Dziękujemy za wyrozumiałość oraz zaufanie do harmadon.pl – zespół Harmadon dołożył wszelkich starań, aby jak najszybciej rozwiązać sytuację i sprawnie dostarczyć produkt.
kontakt z kurierem i szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Ogromne podziękowania od całego zespołu Harmadon za zakupy i pozytywną ocenę!
Super kontakt, dobra transakcja
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za zakup w harmadon.pl – cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania.
Szybka dostawa i bardzom dobra jakość taśmy.
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i wybór harmadon.pl – to dla nas ogromna motywacja! Stawiamy na sprawdzone produkty!
Wszystko ok.
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
To ogromna motywacja dla zespołu Harmadon – dziękujemy!
Wszystko SUPER !!!
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za zakupy w harmadon.pl – zapraszamy ponownie!
wszystko sprawnie
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Zespół Harmadon dziękuje za każdą dobrą opinię i zaufanie!
ok
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Bardzo doceniamy Twoją opinię – zespół Harmadon przesyła podziękowania.
Wszystko jak w najlepszym porządku
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za opinię — cieszymy się, że mogliśmy pomóc.
Całość została zrealizowana prawidłowo, a dostawa przebiegła bez zastrzeżeń.
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za zakupy — każde słowo uznania wiele dla nas znaczy!
serdecznie polecamy
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za zakupy oraz ocenę!
POLECAM
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Bardzo dziękujemy za wybór naszego produktu i zakupy w harmadon.pl!
Wolałbym dostawę realizowaną przez InPost. Następnym razem wybiorę firmę, która da taki wybór.
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za opinię. Wygląda na to, że mogło dojść do nieporozumienia. Państwa przesyłka została zrealizowana za pośrednictwem kuriera InPost, a numer listu przewozowego jest podpięty do zamówienia. Jeśli podczas składania zamówienia wybierają Państwo konkretną formę dostawy na naszej stronie, paczka zawsze automatycznie jest nadawana wybraną metodą 📦 W razie jakichkolwiek wątpliwości lub pytań zapraszamy serdecznie do kontaktu: sklep@harmadon.pl – chętnie pomożemy
i
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za zaufanie i zakupy w harmadon.pl! Cieszymy się, że jesteś zadowolony 😊
Wszystko w porządku. Dokumenty, dostawa, informacje odnośnie terminu dostawy. Jeśli chodzi o samą folię, to wstępnie wypróbowana i jak na razie również ok.
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy serdecznie ✨ A gdyby pojawiły się kiedykolwiek problemy, pamiętajcie, że możecie liczyć na nasze wsparcie.
Wręczenie mi , w dłonie.
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za wybór naszych materiałów do pakowania.
bardzo szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu harmadon.pl
Dziękujemy za zakupy w harmadon.pl!