Opinie na temat ABUD Market Budowlany są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczne tempo realizacji zamówień oraz szybką dostawę towaru. Opinie wskazują na profesjonalną, sympatyczną i fachową obsługę klienta oraz dobry kontakt ze sprzedawcą. Klienci często podkreślają bardzo dobre zabezpieczenie i opakowanie produktów na czas transportu. Wielu klientów zauważa atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz korzystne warunki zakupu. Klienci wyrażają zadowolenie z otrzymania produktów zgodnych z zamówieniem i opisem. Klienci cenią szeroki wybór produktów i łatwość składania zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi o brakach w dostępności produktów.
Opinie nt. sklepu abud.pl
Wełna mineralna
Dobrze zabezpieczony towar
wszystko OK
Bardzo solidna firma towar dobrze zabezpieczony.
Zamówiony towar nie rozpuszcza zlodowaciałego śniegu
Zamówienie i dostawa ok
Szybkość dostawy, możliwość płacenia za pobraniem, powiadomienie telefoniczne przed dostawą
ceny konkurencyjne, w miarę szybka wysyłka, dobrze zapakowane.
Polecam szybką dostawa
Wszystko na najwyższym poziomie od kontaktu ze sprzedającym po szybką wysyłkę towarau .
Polecam na 100%
Super spakowany towar. Zabezpieczony w 100% przed uszkodzeniem.
Szybką realizacja.
BRAWO !!!
Wszystko ok
Paczka zapakowana i zabezpieczona wzorowo. Przesyłka szybką, konkretnie i miło. Dziękujemy i polecamy bardzo.