Opinie na temat anis.com są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wygodę obuwia, zwracając uwagę na miękkie wkładki, dobre wyprofilowanie i komfort noszenia przez cały dzień. Jakość wykonania butów jest bardzo wysoko oceniana – klienci chwalą solidność, dbałość o detale, trwałość materiałów oraz precyzję szycia. Wygląd butów, ich estetyka, kolorystyka oraz ponadczasowy i uniwersalny design są bardzo często chwalone w opiniach. Szybkość realizacji zamówienia i dostawy oraz estetyka i solidność zapakowania produktów są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie – klienci doceniają sprawną komunikację, szybkie rozwiązanie problemów oraz przyjazne podejście.
Niektórzy klienci zgłaszają trudności z dopasowaniem rozmiaru, szczególnie w przypadku szerszych lub węższych stóp, choć większość opinii jest neutralna lub pozytywna.
Opinie nt. sklepu anis.com
Najlepsze buty
To już moja trzecia para i napewno nie ostatnia. Najlepsza firma!!!
Zamówione buty dostarczone szybko z dbałością o szczegóły pakowania. Solidne estetyczne dwa opakowania zapewniły komfort butom w transporcie. Dotarły w idealnym stanie.Jestem zadowolona i mam nadzieję wrócić do Was po następne.
Odpowiedź ze sklepu anis.com
Dziękujemy z całego serca :)
Balerinki Mari super wygodne, rozmiar prawidłowy, miękka skórka, ładny krój. Tylko obcasik mógłby być o pól centymetra wyższy :)
Buty bardzo ładne i wygodne, dobrze trzymają się na nodze. Wcześniej kupiłam kolorowe szpilki. Służą już kilka lat. Polecam
Odpowiedź ze sklepu anis.com
Dziękujemy z całego serca :)
Wszystko super . A buciki piękne . Takie jak chciałam
Dziękujemy z całego serca 🥰
Moja ulubione buty, to właśnie te z anis. Jakość na najwyższym poziomie, szybka przesyłka, rewelacyjny kontakt. Polecam z czystym sumieniem.
Kupujcie Anisy 🤩
Polecam buty z tej firmy. Mam już kilka par i nigdy się nie zawiodłam a komfort chodzenia w nich jest poza skalę 🫠
Odpowiedź ze sklepu anis.com
Przepięknie dziękujemy za tak miłe słowa :)
Dziękujemy :)
Bardzo szybki czas realizacji. Co do samego prezentowania butów na stronie powinno być więcej zdjęć i obowiązkowo zdjęcie pozycji noszącego, czyli z góry. Również brak dostępności rozmiarów jest trochę irytująca.
Odpowiedź ze sklepu anis.com
Dziękujemy za opinię. Pani sugestie są dla nas bardzo cenne i na pewno weźmiemy je pod uwagę. Pozdrawiamy serdecznie :)
Przesylka byla szybko. Szkoda tylko, ze rozmiar okazal sie nie wlasciwy, bo buty bardzo ladne ze skory wysokiej jakosci.
Buty Arne - świetnie wyglądają i są bardzo wygodne (a naprawdę większość nowych butów mnie obciska)
Jest nam bardzo miło :)
wygoda i wygląd w parze
Bardzo ładne, wygodne buty, u mnie już kolejne z anis. Dodatkowo szybka realizacja zamówień.
To już kolejna para z tego modelu, wygodne i piękne.
Mega wygodne i ładne buty
Mega wygodne buty, można w nich przechodzić dzień, a na dodatek bardzo ładne i uniwersalne i bardzo dobrej jakości. Miękka skóra. Pokecam!
Świetna jakość butów, ekspresowa dostawa
Dziękujemy ❤️