domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

Opinie na temat domyou.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów, podkreślając staranność i solidność produktów. Szybkość i sprawność dostawy są często wymieniane jako duży atut. Klienci zachwycają się estetyką i wyglądem produktów, podkreślając, że meble prezentują się lepiej niż na zdjęciach. Wielu klientów docenia wygodę i komfort użytkowania mebli, szczególnie foteli, puf i tapczanów. Obsługa klienta jest bardzo często chwalona za uprzejmość, szybkie odpowiedzi i indywidualne podejście. Pakowanie i zabezpieczenie przesyłek są często chwalone. Klienci w większości potwierdzają zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach lub problemach logistycznych przy dostawie. Zdarzają się pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta. Niektórzy klienci zgłaszają drobne rozbieżności dotyczące koloru czy wymiarów zamówionych produktów. Pojawiają się także sugestie dotyczące poprawy ochrony produktów podczas transportu oraz uwagi o twardości niektórych mebli.

Opinie nt. sklepu domyou.pl

Szybka wysyłka i bezpiecznie zapakowana paczka. Wszyscy nasi goście pokochani pufę.
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Ewo, dziękujemy za pozostawioną opinię. Zakupiona Pufa Worek Musztardowa Sztruks Boho SACO Nobo to faktycznie jedna z większych puf, nic dziwnego, że pokochać ją mogą WSZYSCY - starczy jej dla każdego :) Cieszymy się, że docenia Pani szybkość realizacji i zabezpieczenie przesyłki. Życzymy wielu relaksujących chwil i pozdrawiamy serdecznie, zespół domyou.
Bardzo ładne i wygodne lozko. Corka zadowolona.
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Magdaleno, ogromnie dziękujemy za te miłe słowa! Cieszymy się, że tapczan FENIKS okazał się zarówno ładny, jak i wygodny, a co najważniejsze – że córka jest zadowolona. To dla nas największy komplement! Pozdrawiamy ciepło
Super kontakt telefoniczny i obsługa klienta. Ekstra jakość wykonania
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Panie Dariuszu, serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zarówno jakość kontaktu z naszym zespołem, jak i wykonanie produktu spełniły Pana oczekiwania. Takie słowa są dla nas potwierdzeniem, że idziemy w dobrym kierunku. Zapraszamy ponownie!
Szybki, sprawny kontakt z biurem obsługi klienta, dostawa zgodnie z planem. Towar zgodny z opisem.
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Mario, dziękujemy za recenzję :) Zawsze staramy się służyć pomocą przy zakupie, jak również tak planować dostawy aby przebiegły możliwie najsprawniej. Cieszymy się, że opisaliśmy tapczan Feniks na tyle szczegółowo, że mogła Pani świadomie dokonać zakupu. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie - zespół domyou
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Panie Michale, dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i tapczan FENIKS spełnił oczekiwania.
Wysoka jakość wykonania. Idealna
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Katarzyno, ogromnie dziękujemy za tak miłe słowa 😊 Dokładamy wszelkich starań, by każdy detal był dopracowany — tym bardziej cieszy nas, że efekt końcowy okazał się „idealny”. Pozdrawiamy ciepło z Warmii 🌿
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Marto, bardzo nam miło, że wszystko się udało! 🌿 Dziękujemy za opinię i mamy nadzieję, że pufa ELEN będzie pięknym dodatkiem do wnętrza.
Jestem bardzo zadowolony z usługi
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Panie Robercie, bardzo dziękujemy za opinię i przesłane zdjęcie 😊 Cieszymy się, że zarówno obsługa, jak i tapczan FENIKS w ciemnoszarym sztruksie spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy ciepło
Pełna profeska. Polecamy!
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Kamilo, ogromne dzięki za opinię 🌸 Uwielbiamy, gdy Klienci piszą z taką energią! Cieszymy się, że ławka przypadła do gustu i wszystko przebiegło bez zarzutu. Niech służy długo i cieszy oko 💛