domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

Opinie na temat domyou.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów, podkreślając staranność i solidność produktów. Szybkość i sprawność dostawy są często wymieniane jako duży atut. Klienci zachwycają się estetyką i wyglądem produktów, podkreślając, że meble prezentują się lepiej niż na zdjęciach. Wielu klientów docenia wygodę i komfort użytkowania mebli, szczególnie foteli, puf i tapczanów. Obsługa klienta jest bardzo często chwalona za uprzejmość, szybkie odpowiedzi i indywidualne podejście. Pakowanie i zabezpieczenie przesyłek są często chwalone. Klienci w większości potwierdzają zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach lub problemach logistycznych przy dostawie. Zdarzają się pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta. Niektórzy klienci zgłaszają drobne rozbieżności dotyczące koloru czy wymiarów zamówionych produktów. Pojawiają się także sugestie dotyczące poprawy ochrony produktów podczas transportu oraz uwagi o twardości niektórych mebli.

Opinie nt. sklepu domyou.pl

Piękny produkt, wszystko z zamówieniem w porządku. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Polecam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Agato, dziękujemy za miłe słowa. Zawsze staramy się aby kontakt z nami przebiegał jak najlepiej. To właśnie rozmowa jest kluczowa, abyśmy mogli wykonać mebel zgodny z oczekiwaniami. Cieszymy się, że zamówiona ławka Chester i tym razem trafiła w gusta :)
wszystko ok, polecam.
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Agato, dziękujemy za podzielenie się opinią 😊 Cieszymy się, że wszystko było w porządku i że poleca Pani nasz tapczan FENIKS. Takie słowa dają nam ogromną satysfakcję! Pozdrawiamy ciepło ✨
Polecam, jesteśmy zadowoleni z zakupu
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Karolino, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu, to dla nas największa satysfakcja. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
Długie oczekiwanie....
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Panie Henryku, dziękujemy za opinię i zakup naszej ławki Loft Lukka. 😊 Czas realizacji jest zawsze podany przy każdym produkcie na naszej stronie - każdy mebel produkujemy na zamówienie, specjalnie dla konkretnego klienta. W Pana przypadku zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z terminem wskazanym na stronie, mimo dodatkowej personalizacji tkaniny. Mamy nadzieję, że ławka spełnia oczekiwania i będzie dobrze służyć przez długi czas. 🌿
Piękna pufa
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Mileno, dziękujemy serdecznie za opinię 🌸 Cieszymy się, że pufa przypadła Pani do gustu — niech pięknie zdobi wnętrze i dobrze służy na co dzień ✨
Łóżko wygodne i piękne. Bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Polecam
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Sylwio, dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem z zakupem w domyou. Staramy się doradzać na każdym etapie, tak aby Kupujący dokładnie wiedzieli, czego mogą się spodziewać po zakupie - pięknego i wygodnego mebla :) Liczymy, że zakupiony tapczan Feniks będzie długo służył - nasi rzemieślnicy zadbali o wysoką jakość! Pozdrawiamy serdecznie - zespół domyou
Puf zgodny z oczekiwaniami, jestem zadowolona polecam👍
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Grażyno, dziękujemy za krótką ale treściwą ocenę :) Cieszymy się że puf Chester spełnił Pani oczekiwania. Robimy nasze meble z troską o detale i trwałość - życzymy wielu lat użytkowania. Pozdrawiamy serdecznie - zespół domyou
Wykonanie perfekcyjne!!!
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Panie Grzegorzu, dziękujemy za te piękne słowa! Ogromnie się cieszymy, że fotel Uszak w wersji Glamour spełnił oczekiwania pod względem wykonania. Pozdrawiamy serdecznie!