domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

Opinie na temat domyou.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów, podkreślając staranność i solidność produktów. Szybkość i sprawność dostawy są często wymieniane jako duży atut. Klienci zachwycają się estetyką i wyglądem produktów, podkreślając, że meble prezentują się lepiej niż na zdjęciach. Wielu klientów docenia wygodę i komfort użytkowania mebli, szczególnie foteli, puf i tapczanów. Obsługa klienta jest bardzo często chwalona za uprzejmość, szybkie odpowiedzi i indywidualne podejście. Pakowanie i zabezpieczenie przesyłek są często chwalone. Klienci w większości potwierdzają zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach lub problemach logistycznych przy dostawie. Zdarzają się pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta. Niektórzy klienci zgłaszają drobne rozbieżności dotyczące koloru czy wymiarów zamówionych produktów. Pojawiają się także sugestie dotyczące poprawy ochrony produktów podczas transportu oraz uwagi o twardości niektórych mebli.

Opinie nt. sklepu domyou.pl

Super faktura pufy, idealny rozmiar i bardzo szybka dostawa. Dobry kontakt z firmą w międzyczasie
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Justyno, dziękujemy z całego serca za wybór naszej żółtej pufy! 💛 Cieszy nas, że docenia Pani jej fakturę, oraz że wspólnie możemy dbać o wygodę i środowisko — regranulat z recyklingu to mały krok dla planety, ale wielki dla nas wszystkich. Niech pufa służy długo i pięknie! 🌍♻️
Sprawna obsługa klienta. Soda piękna, bardzo ładnie wykonana
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Juliano, serdecznie dziękujemy za miłe słowa 💚. Cieszymy się, że sofa spełniła Pani oczekiwania i że została Pani sprawnie obsłużona - zawsze staramy się doradzić najlepiej jak umiemy – życzymy samych wygodnych chwil z nowym meblem. Pozdrawiamy - zespół domyou
Wszystko na najwyższym poziomie, świetny kontakt telefoniczny jak i mailowy. Nie trzeba czekać nie wiadomo ile na wiadomości. . Polecam 100 %
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Jolanto, bardzo dziękujemy za ciepłe słowa! 😊 To dla nas ogromna radość, że wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Staramy się, by zakupy u nas były przyjemnością i takie opinie tylko utwierdzają nas, że warto. Zapraszamy ponownie!
Niejasna instrukcja montażu. Mocowanie piątej nóżki łóżka na zasadzie domyślam się
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Panie Piotrze, dziękujemy za opinię i zakup. Przykro nam, że instrukcja montażu okazała się nie do końca czytelna, szczególnie w kwestii piątej nóżki. Takie uwagi są dla nas bardzo cenne - przekazaliśmy je już do zespołu odpowiedzialnego za dokumentację. Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za niedogodność.
super
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Tereso, wielkie dzięki za ten miły komentarz. Cieszymy się, że tapczan FENIKS sprawdził się w praktyce 😊
Sposób dostawy i jakość. Nóżki dołączone do tapczanu to plastiki słabej jakości. Wymiana na inne we własnym zakresie jest prawie nie możliwa, no w kątach są bardzo małe kołki. Materiał na tapczanie jest dość cienki. Na zdjęciach wszytko wygląda wspaniale, ale w rzeczywistości jakość jest mierna. To wyjaśnia cenę niższą niż innych podobnych tapczanów na rynku.
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Karolino, dziękujemy za podzielenie się opinią choć jej treść bardzo nas zaskoczyła i mocno odbiega od doświadczeń naszych klientów. Zamówienie zostało zrealizowane w trybie express, który zakłada maksymalnie przyspieszoną dostawę i dokładnie tak zostało zrealizowane. Rozumiemy, że wcześniejszy odbiór mógł wywołać dyskomfort organizacyjny, jeśli pokój nie był jeszcze gotowy, jednak nie było to efektem błędu z naszej strony, lecz skutkiem poprawnej realizacji zamówienia w wybranym przez Panią trybie. Zastosowany materiał to sztruks, z którego korzystamy od lat - używany jest również w markach o znacznie wyższej półce cenowej. Jego jakość, trwałość i wygląd są regularnie doceniane przez naszych klientów co z resztą można przeczytać w opiniach od klientów. W zakresie konstrukcji - wszystkie elementy, w tym nóżki, są projektowane z myślą o funkcjonalności i stabilności. System nie zakłada możliwości ich wymiany na inne, co wynika bezpośrednio z konstrukcji danego modelu. Jeśli doszło do uszkodzenia w trakcie przesuwania mebla, możliwe że przyczyną było nieprawidłowe przemieszczenie. Odnosząc się do kwestii ceny - niższa cena naszych produktów nie wynika z kompromisów jakościowych, lecz z modelu biznesowego, w którym działamy jako bezpośredni producent i sprzedawca. Dzięki temu omijamy pośredników, hurtownie i sklepy stacjonarne, a co za tym idzie unikamy dodatkowych marż. To pozwala nam oferować wysoką jakość w rozsądnej cenie, co jest świadomym wyborem, a nie oszczędnością na materiałach czy wykonaniu. Zawsze jesteśmy otwarci na kontakt. Jeśli pojawia się realna potrzeba, reagujemy szybko i rzetelnie. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy, Zespół domyou.pl
Bardzo dobry gatunkowo towar, szybka dostawa, solidna FIRMA, polecam z serca ❤️🦋dziękuję
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Dzień dobry, Pani Lidio! Serdecznie dziękujemy za tak ciepłe słowa i piękną ocenę!❤️🦋 Cieszymy się, że zamówiona hydrofobowa pufa NEST XL spełniła Pani oczekiwania. Zawsze staramy się by jak najszybciej dostarczać zamówienia. Zapraszamy ponownie — będzie nam ogromnie miło gościć Panią w naszym sklepie! Pozdrawiamy, zespół domyou