domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

domyou.pl- Logo - Opinie

domyou.pl

Opinie (1053) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

Opinie na temat domyou.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów, podkreślając staranność i solidność produktów. Szybkość i sprawność dostawy są często wymieniane jako duży atut. Klienci zachwycają się estetyką i wyglądem produktów, podkreślając, że meble prezentują się lepiej niż na zdjęciach. Wielu klientów docenia wygodę i komfort użytkowania mebli, szczególnie foteli, puf i tapczanów. Obsługa klienta jest bardzo często chwalona za uprzejmość, szybkie odpowiedzi i indywidualne podejście. Pakowanie i zabezpieczenie przesyłek są często chwalone. Klienci w większości potwierdzają zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach lub problemach logistycznych przy dostawie. Zdarzają się pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta. Niektórzy klienci zgłaszają drobne rozbieżności dotyczące koloru czy wymiarów zamówionych produktów. Pojawiają się także sugestie dotyczące poprawy ochrony produktów podczas transportu oraz uwagi o twardości niektórych mebli.

Opinie nt. sklepu domyou.pl

Pufa bardzo solidnie zrobiona, w idealnym butelkowym kolorze.
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Wioleto, dziękujemy za ocenę. Faktycznie, tkaniny, które stosujemy przepięknie oddają ten kolor! Cieszymy się z tego idealnie trafionego zakupu!

Sep dostawca

Dostawa mebla opóźniona ,mebel obity w transporcie najpewniej podczas przeładunku.Kierowca wymaga dodatkowej opłaty 50 pln. za zdjecie i transport razem z klientem mebla.Pomoc tylko dla jednej paczki drugiej już nie chce.Trzeba sie upomnieć.Kierowca wskazuje winnego obicia to klient..Nie polecam
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kilka kwestii, które miały wpływ na całą sytuację. Dostawa była nieco opóźniona, ponieważ w trasie nastąpiła awaria samochodu. Szybko podstawiliśmy drugi pojazd i zorganizowaliśmy przeładunek aby zrealizować usługę z jak najmniejszym opóźnieniem. Jeśli chodzi o obicie mebla - z posiadanych informacji wynika, że do uszkodzenia doszło przy wniesieniu tapczanu do mieszkania (wypadł Panu z rąk), a nie podczas transportu. Kierowca nie ma obowiązku wnosić mebli, co jest jasno określone, a mimo to zdecydował się pomóc. Zrobiliśmy wszystko, by zakończyć realizację profesjonalnie. Jest nam przykro, że mimo tych działań ocena jest tak niska.

Fotel uszak

Fotel - uszak przepiękny! w jasno - szarym kolorze, przyjechał już złożony, no i szacunek dla Kuriera, polecam!
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Bożeno, serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że fotel uszak spełnił oczekiwania zarówno pod względem wyglądu, jak i wygody dostawy. Przekażemy również dobre słowo kurierowi - takie komentarze zawsze cieszą. Zapraszamy ponownie!
Pufa śliczna, wszystko na najwyższym poziomie. Elegancko zdobi mój korytarz. Polecam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu domyou.pl
Pani Kamilo, bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! 😊 Cieszy nas, że pufa nie tylko się spodobała, ale też pięknie ozdobiła Pani korytarz. Takie opinie dodają nam skrzydeł! Dziękujemy za polecenie i serdecznie pozdrawiamy!