Zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym tempie. Jestem bardzo zadowolona.
Przepływ informacji, szybka realizacja zamówienia, jakość produktów !
Dobry towar,szybka dostawa.
Bardzo mila obsluga i profesjonalna usluga,dziękuję
- Dlaczego klucz nie otwiera się? -Mąż wrócił od kochanki i nie spodziewał się takiego końca ...-co to za głupota? Dlaczego drzwi się nie otwierają? Klucz został zablokowany! - Vlad krzyknął przez telefon, ciągnąc uchwyt. „Elena” - wyjaśnia, co się dzieje? „Ponieważ już tu nie mieszkasz” - powiedziała spokojnie Elena. „-Zmieniłem zamki. A twoje rzeczy są u drzwi. Czy idziesz na drugi koniec wątku. Czy oszalałeś?-Nie, vlăduț, w końcu przyszedłem do przewodów. Oczywiście późno, ale lepiej późno niż kiedykolwiek. Elena zawsze myślała, że jej los był przychylny. Urodził się w Florești-małym miasteczku na rzece, gdzie życie przepłynęło gładko i cicho. Jej rodzice, Valentina i Nicolae był sprzyjający. Był nauczany. Znani i szanowani przez całe duchy, które są znane i szanowane przez wszystkie mieszkańcy Wspólnie uczestniczył w igrzyskach olimpijskich i często wygrał. Wykrzyknęła Elena, siedząc na ławce obok rzeki. Jesteś laureatem. A my ... tak jak jest. - Zostawimy wszystko razem - powiedziała Elena z pewnością siebie. - Jesteśmy zespołem! Skończył szkołę złotym medalem i udało się na wydział pedagogiki w Cluj. Irina wybrała medycynę, a Natalia pozostała we Florești, aby pomóc matce w aptece. -Big City, kolejne życie ...-Mamo, wszystko będzie dobrze, -elena uśmiechnęła się, choć drżała. Uniwersytet całkowicie go urzekł. Nowi ludzie, nowy rytm życia, dom, białe noce, kursy, przerwy, automatyczna kawa. Koledzy komnaty - Iana i Veronica - szybko stali się nowymi przyjaciółmi. Wesoły, jasny, głośny. - Lenuța, jesteś cudem! - Iana jest cudowna. - Łapiesz wszystko w locie i robisz to sam z domami! Jesteś doskonały! - Po prostu przyzwyczaj się do domu, - Elena Stăjenita uśmiechnęła się. - Przyjdź w piątek na imprezie! - powiedziała Veronica. - Będzie fajnie. Obiecuję. Elena zawahała się. Nie podobał mu się hałas. Ale ... dlaczego nie spróbować? W piątek wszyscy trzej przygotowywali się do pokoju w kominku. Elena wybrała prostą niebieską sukienkę, którą jej matka dała do separacji. Podkreślił oczy i wydawał się skromny, ale elegancki. Muzyka, światła, nieznane twarze. Elena stała przy ścianie, czując się w lewo. Przyjaciele szybko zaginęli w tłumie. Dobra,-głos był słyszany obok niej. - Wyglądasz na zagubiony. To pierwszy raz? Elena odwróciła się. Przed nią stał wysoki chłopiec z otwartym uśmiechem i bliskim wyglądem ... 📖 Przeczytaj kontynuację w komentarzach 👇👇👇 wszystkich do zakupow w elhaddel🌹
Szybka wysyłka , produkty wysokiej jakości
Witam, jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy, produkty zgodne z zamówieniem, polecam