Sklep cukierniczy elhandel.pl- Logo - Opinie

Sklep cukierniczy elhandel.pl

Opinie (2458) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5778)

Sklep cukierniczy elhandel.pl- Logo - Opinie

Sklep cukierniczy elhandel.pl

Opinie (2458) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5778)

Opinie na temat Sklep cukierniczy elhandel.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Produkty są określane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Doceniane jest także staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Opinie podkreślają uprzejmość, profesjonalizm i sprawność obsługi klienta. Szeroki wybór asortymentu jest często wymieniany jako duża zaleta sklepu. Większość opinii ocenia ceny jako przystępne. Nieliczni klienci sygnalizują niedociągnięcia w pakowaniu. Zdarzały się pojedyncze uwagi o braku dalszego kontaktu ze strony obsługi klienta. Części klientów brakuje niektórych kategorii w ofercie. Sporadycznie pojawiają się rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem lub zdjęciem, a także jednostkowe głosy o zawyżonych cenach.

Opinie nt. sklepu elhandel.pl

Jestem mega zadowolona

Produkty bardzo dobrej jakości w przystępnej cenie. Duża różnorodność produktów sprawia, że kazdy znajdzie coś dla siebie. Wysyłka bardzo szybka. 😊 Bardzo polecam
dobra obsługa, a wałeczek w dobrych rękach świetnie się sprawdza.
Szybka dostawa, na tym mi zależało. Polecam
Szybka dostawa
Wszystko zgodne z zamówieniem, szybka wysyłka :)
polecam ❤️