Sklep cukierniczy elhandel.pl- Logo - Opinie

Sklep cukierniczy elhandel.pl

Opinie (2455) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5784)

Sklep cukierniczy elhandel.pl- Logo - Opinie

Sklep cukierniczy elhandel.pl

Opinie (2455) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5784)

Opinie na temat Sklep cukierniczy elhandel.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Produkty są określane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Doceniane jest także staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Opinie podkreślają uprzejmość, profesjonalizm i sprawność obsługi klienta. Szeroki wybór asortymentu jest często wymieniany jako duża zaleta sklepu. Większość opinii ocenia ceny jako przystępne. Nieliczni klienci sygnalizują niedociągnięcia w pakowaniu. Zdarzały się pojedyncze uwagi o braku dalszego kontaktu ze strony obsługi klienta. Części klientów brakuje niektórych kategorii w ofercie. Sporadycznie pojawiają się rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem lub zdjęciem, a także jednostkowe głosy o zawyżonych cenach.

Opinie nt. sklepu elhandel.pl

Super, produkty wysokiej jakości

Wszystko ok ,prawdę mówiąc niewiem co tam córka zamawiała najważniejsze że tort na moje urodziny się udał 😃 (dodam że córa ma 12 lat ) Już planuje kolejne gadżety
Polecam, super produkty, bardzo szybka wysyłka
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
Wszystko super
Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Podczas kontaktu telefonicznego w piątek przed 12 otrzymałam informacje że tak płatność jest zaksięgowana i zamówienie jest już spakowane i dziś zostanie wysłane oraz w związku z wyborem dostawcy paczkomat InPost zamówienie dotrze do mnie w sobotę co było czystym kłamstwem już nie chodzi o fakt że ta paczka nie doszła w sobotę ale o samo to że nie została nawet w piątek wysłana. Po ponownym kontakcie w poniedziałek otrzymałam informacje że tak tak wyślemy dziś... A więc w jakim celu w piątek obsługa klienta wprowadza klienta w błąd. Do tego problem z płatnością, gdzie zazwyczaj płatność jest księgowana 1 dzień roboczy to w tym przypadku zajęło to 3 dni robocze. Także jeżeli zależy komuś na szybkiej dostawie to raczej nie tutaj i też trzeba rozważnie przyjmować informacje które się dostaje.
Towar dobrze zabezpieczony , dostawa ekspresowa. Na pewno jeszcze raz skorzystam z oferty
słaba jakość
Jakość i szybkość godne polecenia
Szybka dostawa, zamówienie starannie zabezpieczone. Towar zgodny z zamówieniem.