Bodypak- Logo - Opinie

Bodypak

Opinie (684) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3826)

Bodypak- Logo - Opinie

Bodypak

Opinie (684) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3826)

Opinie na temat Bodypak są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość produktów oceniana jest bardzo dobrze, klienci często podkreślają smak i skuteczność. Wiele opinii wskazuje na atrakcyjne, konkurencyjne ceny i dobre okazje cenowe. Klienci często podkreślają solidność i dokładność w pakowaniu paczek. Bogaty asortyment i szeroki wybór produktów są często wymieniane jako atut sklepu. Opinie o obsłudze klienta są różne: częściej pozytywne za sprawną komunikację, ale są też głosy krytyczne dotyczące braków rabatów, gratisów czy opóźnień w odpowiedzi.

Opinie nt. sklepu bodypak.pl/pl/

Wszystko na +++ polecam!!!

suplementy Trec

szybka wysyłka, cena niższa niż na oficjalnej stronie Trec
Zamówienie i dostarczenie towaru przebiegło szybko i sprawnie - polecam firmę Bodypak
Szybko sprawnie polecam
Po dwóch dniach użytkowania stwierdzam że są strasznie nie wygodne, nie wiem jak będzie dalej, spamują cały czasy aby wystawić opinię to wystawiam po dwóch dniach.
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
Dobrej jakości suplementy
Wszystko w porządku, polecam.
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
Wszystko super.
brak rabatów dołączonych do zakupów brak próbek produktów jak u innych konkurencyjnych producentów finalnie po weryfikacji cen onlina średnia promocja
Szybkość realizacji zamówienia
Terminowość
Szybki sklep polecam

Bez nagłówka

Nie wiem
Wszystko Si
Sprawność zamawiania i szybkość dostarczenia towaru.