Opinie na temat Bodypak są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość produktów oceniana jest bardzo dobrze, klienci często podkreślają smak i skuteczność. Wiele opinii wskazuje na atrakcyjne, konkurencyjne ceny i dobre okazje cenowe. Klienci często podkreślają solidność i dokładność w pakowaniu paczek. Bogaty asortyment i szeroki wybór produktów są często wymieniane jako atut sklepu. Opinie o obsłudze klienta są różne: częściej pozytywne za sprawną komunikację, ale są też głosy krytyczne dotyczące braków rabatów, gratisów czy opóźnień w odpowiedzi.
Opinie nt. sklepu bodypak.pl/pl/
wszystko ok
Zadowolony
Dostawa zgodna, przesyłka zagraniczna dostarczona bardzo szybko. Realizacja bez żadnych kłopotów. Polecam
Duży wybór, szybka dostawa. Polecam.
Świetny produkt
Wszystko jest super, białko spełnia moje oczekiwania, realizacja zamówienia sprawna i szybka
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.