Opinie na temat optykplucinska.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną i sprawną realizację zamówień oraz szybką wysyłkę. Estetyka, staranność i bezpieczeństwo opakowania są często chwalone przez klientów. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna. Klienci chwalą wysoką jakość okularów i ich zgodność z opisem. Pozytywnie odbierane są niespodzianki i gratisy dołączane do zamówień.
Opinie nt. sklepu sklep.optykplucinska.pl
Bardzo szybka dostawa. Estetyczne opakowanie.
Niestety okulary wyglądają inaczej niż na zdjęciu. Na zdjęciu widać czerwoną ramkę a w rzeczywistości jest to jeszcze ramka złota.
Niestety muszę zwrócić.
Okulary bardzo fajne! Jestem zadowolony…. Morał z tego taki, że mając top marki daleko od siebie, można kupić je właściwie przez Internet! :)
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia, szybko, a całe zamówienie pięknie zapakowane. Na pewno skorzystam ponownie ; )
Okulary przepękne ! Pięknie opakowane ! Bardzo szybko wysłane ! Bardzo dziękuję !
Strzał w dziesiątkę
Bardzo szybka dostawa, przesyłka była profesjonalnie zapakowana, z zamówieniem otrzymałem niespodziankę w postaci płynu do czyszczenia wraz ze ściereczką
Wspaniała i przemiła obsługa super doradztwo i ogromny wybór ! Bardzo polecam :)
Sprawnie, szybko, pełen profesjonalizm