kusmitea.pl- Logo - Opinie

kusmitea.pl

Opinie (521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (973)

kusmitea.pl- Logo - Opinie

kusmitea.pl

Opinie (521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (973)

Opinie na temat kusmitea.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, doskonały smak i wyjątkowy aromat oferowanych herbat. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień i sprawną dostawę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, uprzejma i profesjonalna. Doceniane są także estetyczne i bezpieczne opakowania produktów. Oferta herbat jest szeroka i interesująca. Pojawiają się jednak sugestie dotyczące poszerzenia asortymentu, a także pojedyncze uwagi o uszkodzenia opakowań.

Opinie nt. sklepu kusmitea.pl

Wszystko super :)

Zamówienie przyszło bardzo szybko, bezpiecznie zapakowane, dodane torebki prezentowe, o które prosiłam :) + jeszcze jedna herbatka w prezencie, na spróbowanie :) Jestem bardzo zadowolona z takiej obsługi, bardzo dziękuję :)
Doskonała herbata!
Szybko, sprawnie; herbaty - wyśmienite

Rewelacja

Rewelacja, fantastyczne herbaty, niespotykane u nas smaki, najwyższa jakość. Do tego super kontakt i serwis na najwyższym poziomie. Gorąco polecam i Pozdrawiam
AZ
Andrzej Z.
Dobra firma, dobra obsługa.
Znam herbaty Kusmi od wielu lat, kupowałam je we Francji i Niemczech. gdy nie były u nas w Polsce dostępne. Są pyszne.
Pyszna herbata i wspaniala obsluga zamowienia.
Wspaniała aromatyczna herbata, warta swojej ceny, najbardziej lubię białą i detox.
Bardzo dobre smakowo herbaty o cudownym aromacie.
EJ
Ewa J.