kusmitea.pl- Logo - Opinie

kusmitea.pl

Opinie (521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (973)

kusmitea.pl- Logo - Opinie

kusmitea.pl

Opinie (521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (973)

Opinie na temat kusmitea.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, doskonały smak i wyjątkowy aromat oferowanych herbat. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień i sprawną dostawę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, uprzejma i profesjonalna. Doceniane są także estetyczne i bezpieczne opakowania produktów. Oferta herbat jest szeroka i interesująca. Pojawiają się jednak sugestie dotyczące poszerzenia asortymentu, a także pojedyncze uwagi o uszkodzenia opakowań.

Opinie nt. sklepu kusmitea.pl

Wszystko super:) poproszę o więcej rodzajów rumianku z dodatkami
Bardzo dobre herbaty i szybka realizacja
Cudowna herbata dotarła do mnie w szybkim tempie.jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim znajomym.Napewno jeszcze skorzystam
Bardzo sprawny zakup ,moznaby tylko poszerzyc asortyment herbat
The best tea I’ve ever tried
Testuję różne rodzaje herbaty, oddaję się przyjemności smakowania🫖 zima to jest ten czas 🙂 Polecam zakup smakoszom i nie tylko 🙌
Bardzo dobre herbatki, przekonały mnie, kawosza, do częstszego picia herbaty w ogóle.
Jak zawsze super sprawnie i szybko i bezproblemowo polecam