Meditrendy- Logo - Opinie

Meditrendy

Opinie (2681) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (13 936)

Meditrendy- Logo - Opinie

Meditrendy

Opinie (2681) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (13 936)

Opinie na temat Meditrendy są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i wykonania oferowanych produktów. Wielu z nich chwali wygodę ubrań i obuwia, szczególnie doceniając komfort podczas długiej pracy. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna. Szybka i sprawna dostawa jest bardzo często chwalona przez klientów. Procedura zwrotu i wymiany jest oceniana jako łatwa, szybka i bezproblemowa. Klienci doceniają estetykę, modne kroje oraz szeroką gamę kolorystyczną oferowanych produktów. Rozmiarówka generalnie jest oceniana pozytywnie. Dodatkowo, klienci są zadowoleni z atrakcyjnych promocji oraz stosunku ceny do jakości. Sporadycznie pojawiają się negatywne uwagi dotyczące obsługi klienta. Niektórzy klienci zgłaszają również niezgodności rozmiarów między markami oraz zawyżoną rozmiarówkę.

Opinie nt. sklepu meditrendy.pl

Wszystko jest super! Polecam
Produkt dobrej jakości, buty bardzo wygodne.
Jest super
Jak zawsze super
super odszycie świetny kolor rozmiar ok materiał fajny ale lepszy na lato
Kroj,kolor,gatunek materiału
Super produkt
Moje zamówienie zostało anulowane,bez informacji na jakie konto i w jakim terminie mam dokonać wpłaty.Zamawiając odzież na targach Krakdent liczyłam na szybki i nieangażujący mojego czasu szukaniem danych w internecie zakup.Zofia Rybka.
Bardzo estetyczny i wygodny zestaw
Bardzo dobry krój i materiał.
Mega ,jak każdy wasz komplecik