Brak opinii

Brak opinii

Bądź pierwszą osobą, która podzieli się swoimi doświadczeniami

Pomóż innym dokonywać mądrych wyborów, dzieląc się swoją opinią.
Wybierz gwiazdki do oceny
Czy to jest Twoja firma?
Dołączenie do społeczności Trusted Shops jest bezpłatne i łatwe. Aby zarządzać swoim profilem i rozpocząć budowanie zaufania wśród klientów, wystarczy utworzyć konto.
Odpowiadaj na opinie
aby pokazać klientom, że interesują Cię ich odpowiedzi
Aktualizuj swój profil
aby zaprezentować swoją firmę potencjalnym klientom
Chroń swoją reputację
dzięki powiadomieniu o pierwszej opinii
Zweryfikuj ten profil

Informacje o firmie

Kompleksowe wyposażenie siłowni, domu i ogrodu Wyposażenie siłowni, niezależnie od tego, czy to profesjonalny klub, czy domowy kąt fitness, musi obejmować solidne, wysokiej jakości sprzęty. To warunek ich komfortowego i bezpiecznego użytkowania. Podobne cechy powinny wyróżniać wszelkiego rodzaju meble i urządzenia, które znajdują zastosowanie w domu i ogrodzie. Od lat wsłuchujemy się w potrzeby naszych klientów, dlatego oferujemy jedynie sprawdzone rozwiązania do domu, ogrodu i siłowni. Nasz szeroki asortyment pozwoli Ci wybrać urządzenia, które spełniają nawet najbardziej wysublimowane wymagania. Profesjonalny sprzęt fitness, sportowy i do siłowni Ponad 10-letnie doświadczenie pokazało nam, jak ważne jest zachowanie zdrowia i dobrej kondycji. Dlatego w naszym asortymencie dostępny jest profesjonalny sprzęt fitness, sportowy i do siłowni, który możesz użytkować zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz budynku. Szeroka gama dostępnych urządzeń treningowych, sprzętu siłowego, a także wszelkiego rodzaju ciężary to możliwość skomponowania różnorodnego wyposażenia miejsca przeznaczonego do ćwiczeń. To znakomita odpowiedź na monotonię w aktywności fizycznej. Solidne wykonanie naszego sprzętu to gwarancja jego długiej żywotności i niezawodności.

Speed-Media Paweł Pietryszyn
ul. Pawła Stalmacha 14