sorvellaperfume.pl- Logo - Opinie

sorvellaperfume.pl

Opinie (2407) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3639)

sorvellaperfume.pl- Logo - Opinie

sorvellaperfume.pl

Opinie (2407) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3639)

Opinie na temat sorvellaperfume.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość, unikalność i piękno zapachów, a także solidność oraz estetykę opakowań. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również trwałości niektórych zapachów, sprawnej i szybkiej dostawy, a także profesjonalnej i uprzejmej obsługi w sklepie stacjonarnym. Gratisowe próbki i dodatki do zamówień są uznawane za wyjątkowo miły gest i pomoc przy wyborze produktu. Wśród zgłaszanych przez klientów uwag pojawiają się rozczarowania związane z nietrwałością niektórych zapachów lub różnicami względem wcześniejszych wersji produktów. Zdarzały się także sporadyczne opóźnienia w dostawie oraz trudności z kontaktem online w przypadku problemów.

Opinie nt. sklepu sorvellaperfume.pl/

Rewelacja, szybka wysyłka, dziękuję za gratisy, piękne zapachy, długo utrzymują się w pomieszczeniu i na ciele. Wrócę ❤️
Przesyłka idealnie zapakowana.
Zamówienie przyszło pięknie zapakowane, bezpiecznie przede wszystkim. Do zamówienia otrzymałam próbkę perfum, są cudowne <3 uwielbiam zapachy do domu od Was
Cudowne perfumy. Dziękuję ❤️❤️❤️

Szybka dostawa piękne zapachy

Szybka dostawa, bardzo ładne zapachy. Niespodzianka w postaci dodatkowych perfum i próbek, które pozwolą mi wypróbować zapachy na następny zakup.
znakomity zapach, szybsza wysyłka
Zestaw zapachów do domu kupiłam w prezencie mojej przyjaciółce , po otwarciu byłyśmy obie mile zaskoczone , wyglądem i zapachem. Zapach Istambuł typowo orientalny, wspaniały i zmysłowy. Polecam
Piękny zapach, bardzo trwały. Polecam 🤩🤩💪
Ok ok