Opinie na temat blueshadow.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, wykonania i wykończenia produktów. Szybka i sprawna dostawa jest bardzo często wymieniana jako duży atut sklepu. Proces zwrotów oraz szybki zwrot pieniędzy są oceniane bardzo pozytywnie i uznawane za bezproblemowe. Obsługa klienta jest bardzo dobrze oceniana za profesjonalizm, miłe podejście i rzetelny kontakt. Klienci bardzo często podkreślają atrakcyjny wygląd, oryginalność i modne wzornictwo produktów. Wielu klientów docenia szeroki wybór produktów.
Opinie dotyczące rozmiarówki są mieszane – część klientów chwali trafność, inni narzekają na niezgodności lub brak większych/mniejszych rozmiarów. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków niektórych rozmiarów lub fasonów.
Opinie nt. sklepu blueshadow.pl
Towar pierwszej klasy. Starannie odszyty, z dobrego, solidnego materiału.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo cię cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy, że jesteś z nami 😊
Piękne, dobre materiały. Dostawał sprawna i na czas.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Polecam zakupy dobra jakość produktów szybką dostawa
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo dobra jakość , ponadto starannie uszyta a rozmiar prawidłowy. To już moje kolejne zakupy, dlatego polecam serdecznie!
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Cieszymy się, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwani 😍 Dziękujemy i pozdrawiamy 😊
Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Piękna bluzka . Miły materiał otulający ciało , piękny wzór kwiatowy i dodatek -niespodzianka -chusta z gumką do włosów
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Lubimy robić Wam takie niespodzianki 🤭Życzymy, żeby bluzka (i gumka) towarzyszyły Ci w pięknych momentach 🙂 Pozdrawiamy
dobra jakość wykonania, gatunkowy materiał,
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo się cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
produkty zgodne z opisem, dobrej jakości
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za ocenę. Będziemy bardzo wdzięczne za informację, jaki jest powód wystawienia "dwóch gwiazdek". Pomoże nam to uniknąć błędów w przyszłości.
Serdecznie pozdrawiamy 😊
Super polecam
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za zakupy w blue shadow😊
Dobry kontakt, piękne rzeczy. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Serdecznie dziękujemy za zakupy w blue shadow😊
Dobry sklep , fajne ubrania . Polecam !
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Sweterki są bardzo pogniecione.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Przykro nam, że zakupy w blue shadow nie spełniły Twoich oczekiwań 😔 Staramy się, że aby kadry produkt, który wysyłamy do Was - naszych Klientek - był staranie złożony i sprawiał Wam radość. Zwrócimy uwagę na to jeszcze bardziej 💙
Polecam:)
Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Zamówiona sukienka super, prosiłam telefonicznie aby wysłać zamówienie w późniejszym terminie, pani przyjęta moją prośbę zapewniła że wyślecie w tym terminie jaki podałam ale umowy nie dotrzymała i zamówienie przyszło gdy nie mogłam jego odebrać.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Serdecznie przepraszamy za to niedopatrzenie 😟 Sprawdzimy, dlaczego doszło do takiej sytuacji i paczka została wysłana w terminie innym niż umówiony.
Mamy jednak nadzieję, że jeszcze nas odwiedzisz i zakupy w blue shadow będą dla Ciebie przyjemnością 💙 Serdecznie pozdrawiamy
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Renato, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
fason, jakość wykonania, kolorystyka
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Grażyno, bardzo się cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Szybka dostawa towaru
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Iwono, trzy gwiazdki to całkiem dobra ocena 🤭, ale zawsze dążymy do tego, abyście Wy - nasze Klientki - były zadowolone w 100%; dlatego będziemy wdzięczne, jeśli podzielisz się z nami tym, co nie do końca spotkało się z Twoimi oczekiwaniami. Pozdrawiamy 🙂
Blue zadowolenie
Wszystko gra i jestem zadowolona, piękny kolor, dobry material
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo cię cieszymy, że zakupy w blue shadow sprawiły Ci przyjemność! Dziękujemy, że jesteś z nami 😊