blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4603) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7572)

blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4603) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7572)

Opinie na temat blueshadow.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, wykonania i wykończenia produktów. Szybka i sprawna dostawa jest bardzo często wymieniana jako duży atut sklepu. Proces zwrotów oraz szybki zwrot pieniędzy są oceniane bardzo pozytywnie i uznawane za bezproblemowe. Obsługa klienta jest bardzo dobrze oceniana za profesjonalizm, miłe podejście i rzetelny kontakt. Klienci bardzo często podkreślają atrakcyjny wygląd, oryginalność i modne wzornictwo produktów. Wielu klientów docenia szeroki wybór produktów. Opinie dotyczące rozmiarówki są mieszane – część klientów chwali trafność, inni narzekają na niezgodności lub brak większych/mniejszych rozmiarów. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków niektórych rozmiarów lub fasonów.

Opinie nt. sklepu blueshadow.pl

Świetna jakość, Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, ubrania bardzo dobrej jakości, marynarki mają przepiękne podszewki, wszystkie elementy wykończone w bardzo dobry sposób
Jaka to radość czytać taką opinię! Dziękujemy 🥰
Bluza i spodnie dresowe super, zostały. Odesłałam katanę ,ponieważ miała bardzo szerokie ramiona a bardzo mi się podobała.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Moniko, bardzo nam miło!😊 Mamy nadzieję, że dres będzie dobrze się nosił, a i katanę wkrótce znajdziesz idealną 🥰 Pozdrawiamy
Pięknie uszyta sukienka ze starannym koronkowym wykończeniem.Tkanina świetnej jakości.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Otylio, dziękujemy! Życzymy, żeby sukienka towarzyszyła Ci w pięknych momentach 😊 Pozdrawiamy
Jak zawsze trafny wybór
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo się cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Bardzo ładny żywy kolor dobrze uszyte materiał wydaje się też dobrej jakości
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Cieszymy się, ze zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Alicjo, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Karolino, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Magdo, będziemy bardzo wdzięczne za informację, jaki jest powód wystawienia "jednej gwiazdki". Pomoże nam to uniknąć błędów w przyszłości. Serdecznie pozdrawiamy 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Katarzyno, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Renato, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Moniko, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Ireno, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Towar bardzo dobrej jakości, niestety był na mnie nie dopasowany i zwróciłam, ale bardzo piękny i porządny.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Aneto, jeśli chciałabyś dobrać inny rozmiar lub podobny model, nasze Doradczynie z Biura Obsługi Klienta pomogą we wszystkim :) Mamy nadzieję, że znajdziesz w blue shadow wymarzony produkt :) Pozdrawiamy serdecznie
Wszystko super Dobra jakość

Świetny produkt!!!

Świetny kontakt, sweter genialny - piękne wykonanie, wysoka jakość. Polecam serdecznie :)
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Cudownie "słyszeć" 🥰 Dziękujemy, że jesteś z nami!
Szybkość nformacji dotyczącej zamówienia
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo cię cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy, że jesteś z nami 😊