Opinie na temat blueshadow.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, wykonania i wykończenia produktów. Szybka i sprawna dostawa jest bardzo często wymieniana jako duży atut sklepu. Proces zwrotów oraz szybki zwrot pieniędzy są oceniane bardzo pozytywnie i uznawane za bezproblemowe. Obsługa klienta jest bardzo dobrze oceniana za profesjonalizm, miłe podejście i rzetelny kontakt. Klienci bardzo często podkreślają atrakcyjny wygląd, oryginalność i modne wzornictwo produktów. Wielu klientów docenia szeroki wybór produktów.
Opinie dotyczące rozmiarówki są mieszane – część klientów chwali trafność, inni narzekają na niezgodności lub brak większych/mniejszych rozmiarów. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków niektórych rozmiarów lub fasonów.
Opinie nt. sklepu blueshadow.pl
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Moniko, dziękujemy za zakupy w blue shadow😊
Dziękujemy za zakupy w blue shadow😊
Bardzo dobrej jakości produkty i szybko wysyłka
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo cię cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy, że jesteś z nami 😊
Świetny kontakt piękne produkty
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Elu, bardzo cię cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy, że jesteś z nami 😊
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym i stacjonarnym w Bytomiu. Nie mam uwag.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Gosiu! Bardzo się cieszymy, że zakupy w blue shadow są dla Ciebie pozytywnym doświadczeniem - to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy 🙂 Dziękujemy!
Dziękujemy za zakupy w blue shadow😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Kasiu, dziękujemy za zakupy w blue shadow😊
Macie piekne ciuchy! Nie wszystko mi pasowało, ale zwrot wykonaliście w ekspresowym tempie.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Cieszymy się, że zakupy w blue shadow dostarczyły Ci pozytywnych doświadczeń i mamy nadzieję, że do nas wrócisz 😊 Będziemy czekać 😊
Jeszcze nie dostałem zamówienia
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za wiadomość. Zamówienie z piątku19.12 zostało od nas odebrane przez kuriera we wtorek 23.12; wkrótce powinno trafić do Ciebie. Gdyby tak się nie stało, daj nam znać.
Pozdrawiamy 💙
Wszystko jest idealne.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Magdaleno, bardzo się cieszymy, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania! Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Wszystko mi się podoba. Piękne ubrania i szeroka oferta.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Amelio, dziękujemy za ocenę. Będziemy bardzo wdzięczne za informację, jaki jest powód wystawienia "dwóch gwiazdek". Pomoże nam to uniknąć błędów w przyszłości.
Serdecznie pozdrawiamy :)
Juz kilka razy kupowałam w sklepie internetowym Blue shadow i jestem zadowolona. Polecam
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo nam miło, ze zakupy w blue shadow spełniają wszystkie Twoje oczekiwania 🥰
Wszystko oki, oprócz długości. Bardzo długie i trudno skrócić ze względu na haft.
Serdecznie dziękujemy za opinię 😊 Przekażemy ją naszym Kreatywnym Sercom 💙
Na naszej stronie znajduje się również tabela z wymiarami każdego produktu. Mamy nadzieję, że będą pomocne i zakupy u nas przebiegną bez żadnych problemów 💙 Pozdrawiamy
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Martyno, dziękujemy za zakupy w blue shadow😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Lidio, dziękujemy. Cztery gwiazdki to świetna ocena, ale zawsze dążymy do tego, abyście Wy - nasz Klientki - były zadowolone w 100%; dlatego będziemy wdzięczne, jeśli podzielisz się z nami tym, co nie do końca spotkało się z Twoimi oczekiwaniami. Pozdrawiamy serdecznie :)
Bardzo podoba mi się sposób pakowania przesyłek.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo lubię Waszą szeroką rozmiarówkę, pokazywanie ubrań na modelach plus size, bardzo ciekawe kroje, kolory i printy, jakość tkaniny jednak nie zawsze,
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Serdecznie dziękujemy za dobrą i merytoryczną opinię 😊 Czy w przypadku jakości tkaniny masz na myśli konkretny produkt/y? Ułatwi nam to przyjrzenie się sprawie i przekazanie jej do naszych Kreatywnych Serc 😊 Pozdrawiamy!
Profesjonalna, szybka obsługa
Super polecam
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊