blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4603) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7572)

blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4603) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7572)

Opinie na temat blueshadow.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, wykonania i wykończenia produktów. Szybka i sprawna dostawa jest bardzo często wymieniana jako duży atut sklepu. Proces zwrotów oraz szybki zwrot pieniędzy są oceniane bardzo pozytywnie i uznawane za bezproblemowe. Obsługa klienta jest bardzo dobrze oceniana za profesjonalizm, miłe podejście i rzetelny kontakt. Klienci bardzo często podkreślają atrakcyjny wygląd, oryginalność i modne wzornictwo produktów. Wielu klientów docenia szeroki wybór produktów. Opinie dotyczące rozmiarówki są mieszane – część klientów chwali trafność, inni narzekają na niezgodności lub brak większych/mniejszych rozmiarów. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków niektórych rozmiarów lub fasonów.

Opinie nt. sklepu blueshadow.pl

Dziękujemy 😊
Zakupy w blues schodów to czysta przyjemność. Szybko, rzetelnie i bezproblemowo.
Jak miło nam to czytać 🥰 Dziękujemy, że jesteś z nami! 🥰
Szybka realizacja. Piękny sweterek.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Cieszymy się, że zakupy w blue shadow spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy😊
ok super
Renato, dziękujemy 😊
Niestety oferowane na zdjęciach rzeczy wyglądają znaczenie lepiej niż w rzeczywistości. Jakość towaru i adekwatna do niej cena w Moich zakupach nie na racji bytu.Mam juz zakupione rzeczy w Państwa firmie i jestem z nich zadowolona. Natomiast tym razem to wielka pomyłka .
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo nam przykro, że zakupione tym razem rzeczy nie spełniły Twoich oczekiwań 😔Mamy jednak nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie i będziemy mogły dostarczyć Ci wymarzony produkt 💙
Niestety do dzisiaj nie otrzymałam zamówionych rzeczy , wiec jaką ocenę mam wystawic????!!!!!
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo nam przykro, że zakupy w blue shadow nie spełniły Twoich oczekiwań, a zamówienie z 27.12 nie dotarło na czas😔 Widzimy, że przesyłka od 29.12 była już u przewoźnika DHL i dotarła do Ciebie 05.01. Mamy jednak nadzieję, że - mimo opóźnienia - produkty spełniły Twoje oczekiwania i wrócisz co nas 💙