blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4537) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7472)

blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4537) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7472)

Opinie na temat blueshadow.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów oraz wykonania ubrań, doceniając staranność i dbałość o szczegóły. Błyskawiczna i terminowa dostawa jest jednym z najczęściej chwalonych aspektów zakupów w sklepie. Proces zwrotów i wymiany oceniany jest jako bardzo sprawny i bezproblemowy. Kontakt z obsługą sklepu oceniany jest bardzo pozytywnie, klienci czują się zaopiekowani i doceniają profesjonalizm oraz szybką reakcję na zgłoszenia. Klienci doceniają oryginalne, modne i nietuzinkowe wzory oraz szeroką gamę kolorów dostępnych w kolekcjach. Ceny oceniane są jako dość wysokie, ale akceptowalne ze względu na jakość, natomiast promocje są bardzo mile widziane przez klientów. Dopasowanie rozmiarów bywa problematyczne dla części klientów, którzy zwracają uwagę na zbyt duże lub zbyt małe ubrania oraz ograniczoną dostępność rozmiarów. Pojawiają się pojedyncze uwagi o kosztach lub funkcjonowaniu systemu zwrotów.

Opinie nt. sklepu blueshadow.pl

Polecam w 100%

Super jakość i błyskawiczna dostawa. Polecam!!
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊Cieszymy się, że jakość i szybkość dostawy spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 😊
Materiał i krój
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za opinię! ✨ Cieszymy się, że materiał i krój produktów spełniły Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie! ✨
Proces zamówienia przebiegł bardzo szybko i bezproblemowo. Zamówiony towar zgodny z opisem, rozmiar pasuje idealnie. Materiały bardzo dobrej jakości. Kolejny raz mogę serdecznie polecić!
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Anno, dziękujemy 💙 Cieszymy się bardzo, że zakupy w blue shadow spełniają Twoje oczekiwania🥰
Szybka wysyłka. Super jakość produktu
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! ✨ Cieszymy się, że doceniasz zarówno szybką wysyłkę, jak i jakość naszych produktów. Zapraszamy ponownie! ✨
Zgodne z opisem
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Jolu, dziękujemy za opinię! ✨ Cieszymy się, że produkt był zgodny z opisem. Zapraszamy ponownie! ✨
bezpłatna przesyłka i zwrot np. przy inpost
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że doceniasz nasze udogodnienia - bezpłatną przesyłkę i możliwość zwrotu. Zależy nam, aby zakupy u nas były wygodne i przyjemne. Zapraszamy ponownie! 😊
Super jakość.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Aniu, bardzo dziękujemy! ✨ Cieszymy się, że jakość naszych produktów spełniła Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie! ✨
Świetny Jakość produktów bardzo dobra, realizacja zamówienia szybka.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Izo, dziękujemy💙 Cieszymy się bardzo, że zakupy w blue shadow spełniają Twoje oczekiwania🥰
Świetna jakość
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bożeno, bardzo dziękujemy! ✨ Cieszymy się, że jakość naszych produktów spełniła Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie! ✨
Płaszcz bardzo dobrej jakości i pięknie wykonany. Brakuje mi tylko magnesów w kołnierzu kiedyś w staram takie były o były bardzo praktyczne.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Tereso, dziękujemy za zakupy w blue shadow💙 Przekażemy sugestię o magnesach naszym Kreatywnym Sercom🥰 Pozdrawiamy serdecznie

Bardzo ciekawa sukienka

Sukienka jest piękna, świetnie uszyta. Materiał ma bardzo dobry skład. Przesyłka przyszła sprawnie.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Agnieszko, dziękujemy 💙 Cieszymy się bardzo, że zakupy w blue shadow spełniają Twoje oczekiwania🥰 Życzymy, żeby sukienka pięknie się nosiła.
Piękny komplet dresowy. Bardzo dobra jakość.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊Cieszymy się, że nasz komplet przypadł Ci do gustu. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie! 😊
Szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za opinię! ✨ Cieszymy się, że dostawa dotarła szybko. Zapraszamy ponownie! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Justyno, dziękujemy za opinię ✨ Cztery gwiazdki to dla nas bardzo cenna ocena, choć zawsze dążymy do pełnej satysfakcji naszych klientek. Jeśli masz sugestie, co moglibyśmy jeszcze ulepszyć, będziemy bardzo wdzięczni za wskazówki. Serdecznie pozdrawiamy! 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Agnieszko, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Urszulo, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Kasiu, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨