blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4537) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7472)

blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4537) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7472)

Opinie na temat blueshadow.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów oraz wykonania ubrań, doceniając staranność i dbałość o szczegóły. Błyskawiczna i terminowa dostawa jest jednym z najczęściej chwalonych aspektów zakupów w sklepie. Proces zwrotów i wymiany oceniany jest jako bardzo sprawny i bezproblemowy. Kontakt z obsługą sklepu oceniany jest bardzo pozytywnie, klienci czują się zaopiekowani i doceniają profesjonalizm oraz szybką reakcję na zgłoszenia. Klienci doceniają oryginalne, modne i nietuzinkowe wzory oraz szeroką gamę kolorów dostępnych w kolekcjach. Ceny oceniane są jako dość wysokie, ale akceptowalne ze względu na jakość, natomiast promocje są bardzo mile widziane przez klientów. Dopasowanie rozmiarów bywa problematyczne dla części klientów, którzy zwracają uwagę na zbyt duże lub zbyt małe ubrania oraz ograniczoną dostępność rozmiarów. Pojawiają się pojedyncze uwagi o kosztach lub funkcjonowaniu systemu zwrotów.

Opinie nt. sklepu blueshadow.pl

Bardzo dobra jakość bluzek.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za opinię! 💛 Wysoka jakość to dla nas podstawa, dlatego tym bardziej miło to słyszeć. Pozdrawiamy serdecznie! 💛

Szybka dostawa.Sukienka sliczna.Materiał lejący nie gniatący sie.Bardzo ładnie uklada sie na sylwetce
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Gosiu, dziękujemy 💙 Cieszymy się bardzo, że zakupy w blue shadow spełniają Twoje oczekiwania🥰
Jak zawsze wszystko na czas.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że wszystko dotarło na czas i spełniło oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie! 😊
Sukienka super ale farbuje na czarno paznokcie i dłonie... mam nadzieje ze po praniu nie będzie farbować ....
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za wiadomość 💙Jeśli przy etykiecie nie było informacji o możliwości farbowania, daj nam znać - sprawdzimy to i uzupełnimy informację.
Beautiful pullovers and fast shipping. Thank you very much.
Thank you 💙 We are happy that shopping in blue shadow met your expectations 🥰
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Kasiu, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Angeliko, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Aniu, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Izabelo, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Basiu, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Asiu, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Igo, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Moniko, dziękujemy za zakupy w blue shadow! ✨
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Marzeno, dziękujemy za opinię ✨ Cztery gwiazdki to dla nas bardzo cenna ocena, choć zawsze dążymy do pełnej satysfakcji naszych klientek. Jeśli masz sugestie, co moglibyśmy jeszcze ulepszyć, będziemy bardzo wdzięczni za wskazówki. Serdecznie pozdrawiamy! 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za opinię ✨ Cztery gwiazdki to dla nas bardzo cenna ocena, choć zawsze dążymy do pełnej satysfakcji naszych klientek. Jeśli masz sugestie, co moglibyśmy jeszcze ulepszyć, będziemy bardzo wdzięczni za wskazówki. Serdecznie pozdrawiamy! 😊
Profesjonalnie, szybko i bardzo estetycznie.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Elżbieto, dziękujemy💙 Cieszymy się bardzo, że zakupy w blue shadow spełniają Twoje oczekiwania🥰

Wszystko OK

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Renato, bardzo dziękujemy za wiadomość! ✨ Cieszymy się, że zakupy spełniły Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie! ✨