blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4553) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7493)

blueshadow.pl- Logo - Opinie

blueshadow.pl

Opinie (4553) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7493)

Opinie na temat blueshadow.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i wykonania ubrań, zwracając uwagę na dbałość o szczegóły. Wielu klientów chwali bardzo szybką i sprawną realizację zamówień oraz ekspresowe dostawy. Proces zwrotów i zwrotów pieniędzy opisywany jest jako szybki, bezproblemowy i uczciwy. Obsługa sklepu jest oceniana jako profesjonalna, miła i pomocna, a kontakt z pracownikami przebiega sprawnie. Klienci bardzo chwalą estetykę, oryginalne wzornictwo i styl ubrań, często wskazując na piękne kolory i ciekawe fasony. Opakowanie przesyłek jest często chwalone za elegancję i staranność. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy dotyczące kosztów lub braku darmowych zwrotów. Klienci często wspominają o problemach z rozmiarówką – ubrania bywają za duże lub za małe, a oznaczenia rozmiarów nie zawsze są zgodne z rzeczywistością. Sporadycznie pojawiają się także negatywne uwagi dotyczące opakowania przesyłek.

Opinie nt. sklepu blueshadow.pl

Marto, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Anno, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Lauro, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Marto, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Aneto, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Gosiu, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Joanno, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊
Wszystko jest na wysokim poziomie. Nie widzę jakichkolwiek powodów do zmian.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Magdaleno, dziękujemy 💙 Cieszymy się bardzo, że zakupy w blue shadow spełniają Twoje oczekiwania🥰

Fantastyczne

Wszystko zgodnie z opisem
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Sylwio, dziękujemy💙 Cieszymy się bardzo, że zakupy w blue shadow spełniają Twoje oczekiwania🥰
Zapakowac produkt w karton/pudełko gdyz foliowe opakowanie ulega uszkodzeniu
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za zakupy w blue shadow💙 Dokładamy wszelkich starań, żeby opakowania docierały do Was nieuszkodzone, a w pięknym stanie. Zobaczymy, co da się jeszcze zrobić 🥰 Pozdrawiamy serdecznie
Dziękujemy za polecenie! 😊 Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie! 😊
Niestety tym razem jestem mocno rozczarowana. Kiedyś robiłam u Was spore zakupy, niestety to już nie ta jakość. Zamówione swetry są śmiesznie krótkie (zupełnie inaczej wyglądają niż na zdjęciach), a koszulki kurczą się w praniu. Dużo wyższe ceny niż kiedyś, a niestety wybór i jakość zdecydowanie gorsza :( szkoda.
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Malwino, bardzo nam przykro, że tym razem zakupy w blue shadow nie spełniły Twoich oczekiwań 😔 Jeśli jakikolwiek produkt uległ skurczeniu, zmienił formę w praniu, zgłoś do nas reklamację, spróbujemy pomóc 💙
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Renato, dziękujemy za opinię ✨ Cztery gwiazdki to dla nas bardzo cenna ocena, choć zawsze dążymy do pełnej satysfakcji naszych klientek. Jeśli masz sugestie, co moglibyśmy jeszcze ulepszyć, będziemy bardzo wdzięczni za wskazówki. Serdecznie pozdrawiamy! 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Dziękujemy za opinię ✨ Cztery gwiazdki to dla nas bardzo cenna ocena, choć zawsze dążymy do pełnej satysfakcji naszych klientek. Jeśli masz sugestie, co moglibyśmy jeszcze ulepszyć, będziemy bardzo wdzięczni za wskazówki. Serdecznie pozdrawiamy! 😊
Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl
Ewo, dziękujemy za zakupy w blue shadow 😊