Opinie na temat STAS systemy zawieszeń - systemyzawieszen.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną reakcję oraz szybką realizację i dostawę zamówień. Jakość produktów oraz ich wykonania jest szeroko doceniana przez klientów. Systemy do wieszania obrazów są oceniane jako niezawodne, estetyczne i bardzo funkcjonalne. Obsługa klienta, kontakt oraz doradztwo są przez większość klientów oceniane bardzo pozytywnie. Łatwość montażu i instalacji systemów jest podkreślana jako duży atut. Wygląd i estetyka produktów są doceniane, zarówno pod względem wizualnym jak i dyskrecji na ścianie.
Opinie nt. sklepu systemyzawieszen.pl
Świetny pomysł z próbkami
Szybka dostawa i super obsługa będę stałą klientką
idealnie
obsługa i towar na najwyzszym poziomie
dziekuję
Realizacja została wykonana rzetelnie. Produkt wart jest swojej ceny
ilość i różnorodność możliwości zastosowania oraz jakość produktu
Dla mnie wszystko OK
Nic dodać nic ująć
Oby tak dalej
Pozdrawiam Maciek
Szybka i rzetelna obsługa. Polecam!
1) zamówienie potwierdziliście Panstwo 31/12, rozumiem że wszyscy są na urlopach i pewnie wrócili dopiero dziś, nie mniej wysyłanie prośby o ocenę zamówienia (pewnie automatem) jest co najmniej kuriozalne
2) brak informacji o statusie wysyłki (lub jej braku) a za razem trochę przymuszanie do instalacji aplikacji natywnej na androida shopify by cokolwiek sie dowiedzieć jest nieakceptowalne
3) po smutnej konieczności instalacji aplikacji na telefonie - widzę że zgodnie z przewidywaniem jeszcze nic się nie zadziało w kwestii wysyłki
4) prosiłbym o niezwłoczne wysłanie paczki na adres dostawy podany w zamówieniu
Polecam, profesjonalne, estetyczne i łatwe w obsłudze
szybka przesyłka. Dobry produkt!
szybkosc wysylki i reakcja na moja prosbe, super