matinee.pl- Logo - Opinie

matinee.pl

Opinie (1573) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2657)

matinee.pl- Logo - Opinie

matinee.pl

Opinie (1573) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2657)

Opinie na temat matinee.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wygodę i komfort użytkowania materaca, zauważając poprawę jakości snu oraz zadowolenie z zakupu. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko – klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i skuteczną pomoc na każdym etapie zamówienia. Wielu klientów docenia możliwość konsultacji i fachowego doradztwa przy wyborze odpowiedniego materaca, co zwiększa satysfakcję z zakupu. Pozytywnie oceniany jest szybki, sprawny kontakt ze sklepem i kurierem, zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Klienci często podkreślają wysoką jakość wykonania materaca, solidność materiałów oraz zgodność produktu z opisem. Wielu klientów wskazuje na znaczącą ulgę w bólu kręgosłupa i poprawę zdrowia po zmianie materaca. Dostawa realizowana jest zazwyczaj sprawnie i szybko, choć pojedyncze osoby sygnalizują drobne problemy z terminowością lub wniesieniem.

Opinie nt. sklepu matinee.pl

Ekspresowa przesyłka zamówionego materaca .
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór Matinee!
Pozdrawiamy!
Wszystkie materace mam z tej firmy i jestem bardzo zadowolona
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór filozofii sny Matinee!
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór Matinee! Pozdrawiamy!
Materac wygląda super i jest bardzo wygodny
Pozdrawiamy!
Szybka, sprawna dostawa i rzetelny przekaz informacji. Materac super.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że materac oraz sposób funkcjonowania naszej firmy spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy!
Bardzo szybka dostawa. Pomocna obsługa sklepu online
Pozdrawiamy i życzymy pięknych snów!
Fajnie spokowany,pierwsze wrażenie dobre zobaczymy po kilku dnia.Przydaly by się doszyte uchwyty przy materacu do przenoszenia pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za podzielnie się opinią!
Jakość materaca bardzo dobra a realizacja zamówienia zgodna z ofertą.
Dziękujemy za opinię!
Dziękujemy za zakupy!
Obsługa przed wysłaniem bardzo dobra .Informacje w czasie transportu dobrze i solidnie wykonana.Materac na chwilę obecną solidnie wykonany , co do eksploatacji może za jakiś czas.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że nasze standardy obsługi okazały się zadowalające. Pozdrawiamy i życzymy dobrych snów, Zespół Matinee!
idealnie pasuje do stelażu łóżka. super wygodny
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Pozdrawiamy i życzymy najpiękniejszych snów!

Zapach

Materac emanuje bardzo silną wonią kleją nie można się tego pozbyć ani nie można tego użytkować
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Woń, którą Pani czuje jest zapachem komponentów, które na czas transportu zostały zamknięte w szczelnej folii bez dostępu do tlenu. Ten efekt powinien ustąpić po kilkudziesięcioleciu godzinach. Jeśli będą mieli Państwo dodatkowe pytania zapraszam do kontaktu z naszym działem obsługi klienta, który na pewno znajdzie odpowiednie rozwiązanie. Pozdrawiamy!