matinee.pl- Logo - Opinie

matinee.pl

Opinie (1573) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2657)

matinee.pl- Logo - Opinie

matinee.pl

Opinie (1573) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2657)

Opinie na temat matinee.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wygodę i komfort użytkowania materaca, zauważając poprawę jakości snu oraz zadowolenie z zakupu. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko – klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i skuteczną pomoc na każdym etapie zamówienia. Wielu klientów docenia możliwość konsultacji i fachowego doradztwa przy wyborze odpowiedniego materaca, co zwiększa satysfakcję z zakupu. Pozytywnie oceniany jest szybki, sprawny kontakt ze sklepem i kurierem, zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Klienci często podkreślają wysoką jakość wykonania materaca, solidność materiałów oraz zgodność produktu z opisem. Wielu klientów wskazuje na znaczącą ulgę w bólu kręgosłupa i poprawę zdrowia po zmianie materaca. Dostawa realizowana jest zazwyczaj sprawnie i szybko, choć pojedyncze osoby sygnalizują drobne problemy z terminowością lub wniesieniem.

Opinie nt. sklepu matinee.pl

szybkośc działania portalu zamowieniowego
Dziękujemy za opinię!
Jeszcze na nim nie spałem. Liczę na to że wszystko będzie OK.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Życzymy samych pięknych snów!
Wszystko dobrze tylko nie znalazłem informacji że materac jest wysyłany zwinięty i zapłaciłem za wniesienie. A więc 50 zł mogłem zaoszczędzić. Ale nie bójcie się tego, jest to zrobione bardzo profesjonalnie. Materac super.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami. Przy każdym materacu, który na czas transportu jest rolowany, widnieje taka informacja. Zachęcamy do ponownego przejrzenia karty produktu :). Cieszymy się, że sam produkt spełnił oczekiwania. Pozdrawiamy!
Dobra konwersacja z firmą za pomocą SMS i Gmail. Szybka dostawa. Dobrze zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że komunikacja z naszą firmą usprawniła proces zakupy. Pozdrawiamy!
Pozdrawiamy!
Dobry kontakt ze sprzedawcą, informacje o przesyłce na bieżąco, szybki termin realizacji zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że nasz materac spełnił oczekiwania. Pozdrawiamy!

Szybkość wykonania i dostawy

Szybkość wykonania i dostawy. Kurier profesjonalny.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Bardzo się cieszymy i życzymy pięknych snów!
Materac super. Mega wygodny. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że wybrany materac spełnił oczekiwania. Pozdrawiamy!
Polecam, materac bardzo dobry
Dziękujemy za zakupy!
Na ta chwilke nie moge wyrazic opini. Wyraze Ja dopiero po otrzymaniu materaca Pozdrawiam
Również pozdrawiamy!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Pozdrawiamy i życzymy pięknych snów!
Dziękujemy za zakupy!
szybkie połączenie telefoniczne profesjonalna obsługa polecam
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za podzielnie się wrażeniami. Pozdrawiamy!
Wszystko bardzo dobrze.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami!
Na podkreślenie zasługuje łatwość kontaktu z konsultantami, ich empatia, rzeczowa pomoc przy skompletowaniu zamówienia Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
My również dziękujemy za zamówienie i ciepłe słowo. Pozdrawiamy!

Zamówione materace

Przez pomyłkę zamówiłam dwa razy po 3 materace. Pan z firmy sam się zorientował za to może być pomyłka i po kontakcie ze mną anulował drugie zamówienie. Bardzo sprawna komunikacja z przedstawicielem firmy.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że nasza obsługa Klienta odpowiednio się Państwem zaopiekowała podczas zakupów. Pozdrawiamy!
"Będzie Pan zadowolony" i jestem zadowolony jeśli chodzi o dostawę.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Zadowolenie Klientów jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy!