Opinie na temat matinee.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wygodę i komfort użytkowania materaca, zauważając poprawę jakości snu oraz zadowolenie z zakupu. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko – klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i skuteczną pomoc na każdym etapie zamówienia. Wielu klientów docenia możliwość konsultacji i fachowego doradztwa przy wyborze odpowiedniego materaca, co zwiększa satysfakcję z zakupu. Pozytywnie oceniany jest szybki, sprawny kontakt ze sklepem i kurierem, zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Klienci często podkreślają wysoką jakość wykonania materaca, solidność materiałów oraz zgodność produktu z opisem. Wielu klientów wskazuje na znaczącą ulgę w bólu kręgosłupa i poprawę zdrowia po zmianie materaca.
Dostawa realizowana jest zazwyczaj sprawnie i szybko, choć pojedyncze osoby sygnalizują drobne problemy z terminowością lub wniesieniem.
Opinie nt. sklepu matinee.pl
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Pozdrawiamy i życzymy pięknych snów!
Rewelacyjny.
To już mój kolejny materac kupiony u Was.
Super wygodny, twardość taka jaką chciałam.
Jestem zadowolona i polecam.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że kolejny materac sygnowany jakością Matinee spełnił oczekiwania. Pozdrawiamy i życzymy samych pięknych snów, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Pozdrawiamy i życzymy dobrych snów!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu!
To już kolejny zakup w Waszej Firmie. Materac bardzo wygodny i starannie wykonany. Pysznie się na nim śpi. Polecam
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Powracający Klienci są dla nas najlepszą nagrodą za dotychczasową pracę. Życzymy samych pięknych snów!
Solidnie
Szybko , solidnie zgodnie z zamówieniem.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że wszystkie aspekty zakupów w naszym sklepie okazały się zadowalające.
Pozdrawiamy, Zespół Matinee!
Materac spełnił nasze oczekiwania, dostarczony w terminie polecam.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że nasz materac spełnił oczekiwania. Pozdrawiamy!
Dobra komunikacja,materac bardzo wygodny.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się i życzymy samych dobrych snów!
Po pewnych problemach z komunikacją, wszystko w porządku,towar dobrej jakości, firma dba o klienta i swoją markę.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że proces zakupowy zakończył się pomyślnie. Pozdrawiamy!
Materac bardzo dobry, sprawny kontakt z działem obsługi klienta
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Dokładamy wszelkich starań, by nasze usługi spełniały najwyższe standardy. Pozdrawiamy!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Pozdrawiamy, Zespół Matinee!
Cieszymy się!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Pozdrawiamy i życzymy pięknych snów!
Ocena materaca
Super produkt, wygodny materac i fajna promocja cenowa. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Bardzo dziękujemy za dobre słowo i życzymy spokojnych nocy!
Sprawnie
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się i życzymy samych najlepszych snów!
Moje zamówienie nr 88427 z dnia 21.08.2025 nie dotarło do mnie. Kurier DPD nie przysłał maila ani sms-a ani nie zadzwonił !! Nie mogłem cały czas siedzieć w domu i czekać na DPD. To fatalna usługa kurierska. Ale Wasze produkty są interesujące więc dzisiaj złożyłem nowe zamówienie nr 89188 na ten sam materac 200x 70 cm (potrzebuję 200x 73 ale takich nie robicie). Jak się sprawdzi może zamówię do tego poduszkę. Życzę udanej współpracy z innymi kurierami .
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami, status swojego zamówienia od momentu, w którym trafiło ono w ręcej firmy DPD można śledzić za pomocą linka wysłanego w mailu lub w aplikacji mobilnej. Pozdrawiamy!