matinee.pl- Logo - Opinie

matinee.pl

Opinie (1582) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2666)

matinee.pl- Logo - Opinie

matinee.pl

Opinie (1582) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2666)

Opinie na temat matinee.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wygodę materaca, która przekłada się na lepszy sen i brak bólu pleców. Większość klientów docenia bardzo szybką realizację zamówienia oraz sprawną dostawę. Klienci chwalą profesjonalną, uprzejmą i pomocną obsługę klienta, zarówno telefoniczną, jak i mailową. Produkt oceniany jest jako solidnie wykonany, z wysokiej jakości materiałów i zgodny z opisem. Klienci często wspominają o możliwości dopasowania materaca do indywidualnych potrzeb, co wpływa na satysfakcję z produktu. Kupujący podkreślają atrakcyjną relację ceny do jakości oraz promocje dostępne przy zakupie. Dostawa jest zwykle sprawna, choć sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące problemów z wniesieniem lub opakowaniem.

Opinie nt. sklepu matinee.pl

Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Cieszymy się, że udało nam się odpowiedzieć na Państwa oczekiwania. Życzymy samych dobrych snów, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Życzymy dobrych snów, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Życzymy samych przespanych nocy, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za polecenie, pozdrawiamy i życzymy samych spokojnych snów, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Życzymy samych pięknych snów, Zespół Matinee.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów. Życzymy samych dobrych snów, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór Matinee, pozdrawiamy!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Cieszymy się, że materac spełnił oczekiwania. Życzymy samych pięknych snów, Zespół Matinee.
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Pozdrawiamy i życzmy dobrych snów, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za zakupy i pozdrawiamy, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Pozdrawiamy, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór Matinee, Pozdrawiamy, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Życzymy samych dobrych snów, Zespół Matinee!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Pozdrawiamy, Zespół Matinee!
Wysylka miala byc do 72 godzin zaplacono w poniedziałek towar wyslano w piatek czyli po czasie jakbym wiedzial to bym nie kupil ze tak postepują z klientem inaczej piszą inaczej robią towaru do dziś nie ma
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przeanalizowaliśmy dokładnie przebieg realizacji zamówienia i rzeczywiście wystąpiło jednodniowe opóźnienie — paczka powinna zostać wysłana 15 maja, a została nadana dzień później, 16 maja. Bardzo przepraszamy za to niedopatrzenie i wszelkie związane z tym niedogodności. Dokładamy wszelkich starań, by nasze usługi były na jak najwyższym poziomie — obecnie 96% naszych przesyłek dociera na czas i nie ustajemy w dążeniu, by było to 100%! :) Dziękujemy za wyrozumiałość i serdecznie pozdrawiamy!
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Jeśli możemy jakoś poprawić Państwa odczucia związane z zakupami w Matinee, zapraszamy do indywidualnego kontaktu! Pozdrawiamy, Zespół Matinee
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Wszystko trwa za długo . Z 3 dni robi się tydzień a Cały proces nie wiadomo kiedy się skończy .
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Dzień dobry, serdecznie przepraszamy za powstałe opóźnienia, o których informowaliśmy drogą mailową. Robimy wszystko, by tego typu sytuacje, które są marginalne były jak najmniej odczuwalne dla Klientów. W przypadku wątpliwości, zapraszamy do kontaktu telefonicznego. Pozdrawiamy!
Brak terminu realizacji zlecenia pomimo zapłaconych pieniędzy
Odpowiedź ze sklepu matinee.pl
Niestety w ubiegłym tygodniu doszło do opóźnienia w realizacji zamówień, o czym informowaliśmy mailowo, i za co serdecznie przepraszamy. Było to związane z nałożeniem się sezonu urlopowego z modernizacją parku maszynowego. Po tych krótkich niedogodnością pracujemy już w standardowym trybie i terminy realizacji są zgodne z tymi deklarowanymi na stronie. Pozdrawiamy i raz jeszcze przepraszamy za niedogodności!