14 sty 2024
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Profesjonalna, pomocna i miła obsługa. Niestety musiałam jeden produkt reklamować ale nie zmienia to mojej opinii, ponieważ podejście do reklamacji było również na najwyższym poziomie.
Te urządzenie nie nadaje się kompletnie do niczego. Nie ma nic wspólnego z wodorowym oczyszczaniem twarzy. Totalna kpina z klienta, urządzenie potrafi jedynie bardzo mocno zassać skórę, po czym skóra jest w jeszcze gorszej kondycji niż przed ,, zabiegiem".Nie oczyszcza, co nie spełnia głównego zadania, zresztą żadnego zadania ono nie spełnia. Nie dajcie się nabrać tak jak ja !!! . Opinia wystawiona przez klientkę która dokonała zakupu.
Nie wiem skąd biorą się pozytywne opinie, i czy ktokolwiek może być zadowolony z zakupu, chyba panie które otrzymują w ramach promocji za darmo.
Opinie nt. sklepu beautifly.eu
7 sie 2024
4 wrz 2024
Brak instrukcji obsługi, przydałby się też jakiś podręcznik ze wskazówkami do stosowania, uważam, że za tę cenę powinno się to znaleźć, pomimo reklamy że będzie dołączony krem za 0,01zł nie otrzymałam prezentu. jestem rozczarowana
16 lip 2024
10 lip 2024
Kartridże do B-Meso PRO
Jestem zadowolona z kupionego w Beautifly produktu.
4 sie 2024
Bardzo szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.
1 sie 2024
24 lip 2024
24 lip 2024
22 lip 2024
15 lip 2024
Niestety nie mogę ocenić produktu, mimo zapewnień sklepu o wysyłce w 24h w dalszym ciągu nie otrzymałam zamówienia a minęło już 6 dni.
1 sie 2024
Ładowarka nie działa. Po zgłoszeniu tego w sklepie zostałam poproszona o dokupienie ładowarki na własna rękę. Koszt masażera: 999 zł.
22 lip 2024
Zapewnienia o dostawie na następny dzień, gdy zamówi się do 15, to kłamstwo.