kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (709) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (709)

kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (709) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (709)

Opinie na temat kapitankonrad.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów, uznając ją za jeden z największych atutów sklepu. Wyjątkowy smak produktów jest jednym z najczęściej powtarzających się powodów zadowolenia klientów. Szybkość i terminowość dostawy są często chwalone. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i pomocna. Opakowanie i zabezpieczenie produktów jest szeroko doceniane. Większość klientów potwierdza zgodność zamówienia z opisem. Klienci zgodnie podkreślają bardzo wysoką jakość produktów, często wyraźnie odróżniając ją od oferty innych sklepów. Choć ogólna jakość opakowania jest pozytywnie oceniana, pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące jego jakości. Nieliczne skargi dotyczą opóźnień w dostawie lub niewłaściwego terminu. Sporadycznie pojawiają się również uwagi dotyczące pomyłek lub braków w zamówieniach.

Opinie nt. sklepu kapitankonrad.pl

Szybka wysyłka i pyszne matiasy.

Już myślę, żeby zamówić następne. Rzeczywiście uzależniają:)
Śledzie rewelacja!
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Bardzo się cieszymy, że nasze śledzie tak Ci smakują! Staramy się zawsze dostarczać produkty najwyższej jakości, które sprawiają dużo radości podczas jedzenia. Twoje zadowolenie to dla nas największa motywacja do dalszej pracy. Trzymaj się i smacznego!
Dzienkuje wszystko dobrze szybko doszło będziemy zamawiać!
Świetne śledzie.Szybka przesyłka,bardzo dobrze zapakowana.
Wszystko było dobrze zorganizowane
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że organizacja spełniła Twoje oczekiwania – dokładamy wszelkich starań, aby wszystko działało sprawnie i na czas. Takie opinie motywują nas do dalszej pracy i dbania o najwyższą jakość. Pozdrawiamy serdecznie!
Przesyłka dotarła szybko
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dziękujemy za miłą opinię! Super, że przesyłka dotarła do Ciebie szybko – zawsze dokładamy wszelkich starań, by zakupy u nas były jak najbardziej wygodne i sprawne. Cieszymy się, że mogłeś/mogłaś to odczuć. Pozdrawiamy serdecznie!
Polecam rybka pyszna
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Super, że rybka smakowała – dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zawsze były pyszne i świeże. Twoja rekomendacja to dla nas najlepsza nagroda! Trzymaj się i do zobaczenia!
Rybki świeże polecam
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Serdecznie dziękujemy za cenną opinię oraz polecenie naszych świeżych ryb. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się, że nasza staranność i troska o świeżość oraz smak naszych produktów spotkały się z Pana uznaniem. Zapraszamy ponownie i życzymy wielu udanych kulinarnych doznań.
KK
Kasia K.
Szeroki asortyment,szybka realizacja, wspaniały smak!
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki za takie miłe słowa! Cieszymy się, że szeroki wybór i szybka realizacja zamówienia spotkały się z Twoim uznaniem. Dbamy o to, by korzystając z naszych produktów, każdy mógł poczuć wspaniały smak i pełną satysfakcję. Trzymaj się!

Tuńczyk, ostrygi

Filet tuńczyka oraz ostrygi bardzo świeże, polecam 👌🏻
Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar zgodny z opisem
Zbyt długa realizacja zamówień.

Bardzo rzetelna Firma.

Bardzo zetelna
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za wyrażenie tak pozytywnej opinii. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania i że docenili Państwo ich rzetelność. Stale dążymy do utrzymania najwyższej jakości oraz satysfakcji naszych klientów, dlatego każda pozytywna rekomendacja jest dla nas ogromnym motywatorem do dalszej pracy. Z wyrazami szacunku, Zespół firmy
Pyszne i świeże ryby
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze ryby spełniły Twoje oczekiwania – zawsze dbamy o świeżość i najwyższą jakość. To dla nas bardzo ważne, by dostarczać smaczne i zdrowe produkty. Pozdrawiamy serdecznie!