kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

Opinie na temat kapitankonrad.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają świeżość produktów, podkreślając wyjątkowy smak ryb i owoców morza, zwłaszcza śledzi i łososia. Jakość oferowanych produktów regularnie przewyższa rynkowe standardy. Dużym atutem sklepu jest również szybka i terminowa dostawa, a także solidne, estetyczne oraz dobrze zabezpieczone opakowania. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością i troską o zamówienia. Pojedyncze negatywne opinie dotyczą sporadycznych zastrzeżeń do szczelności lub wyglądu paczek oraz okazjonalnych opóźnień lub nieoczekiwanych zmian daty dostawy.

Opinie nt. sklepu kapitankonrad.pl

Ryby smaczne i naprawdę świeże. Polecam
Rybka pierwsza klasa!
Kilka ostryg byli zepsute
Wszystko Super pod każdym względem 🥰

Wyśmienity smak śledzi

Przesyłka dotarła zgodnie z planem, szybko i sprawnie. Śledzie wyśmienite. Rozpływają się w ustach…dosłownie.
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i że nasze śledzie tak bardzo przypadły Ci do gustu. Dbamy o jakość i smak, by każdy mógł się rozkoszować pysznym jedzeniem. Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystko na najwyższym poziomie.
Ryba przepyszna, świeża i na czas!

Ok.

Produkt - małże świetnie zamrożony na czas transporty, w związku z tym, że był jeszcze zamrożony jeszcze nie korzystałem
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki za podzielenie się opinią! Fajnie, że małże dotarły do Ciebie zamrożone i w świetnym stanie – dbamy o to, żeby nasze produkty zawsze były wysokiej jakości i świeże. Mamy nadzieję, że smakują wyśmienicie, kiedy już zaczniesz z nich korzystać. Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystko w najlepszym porządku
Troska pracowników sklepu,
Polecam. Śledzie rewelacyjne
Bardzo dobrej jakości makrela oraz sledzie
Super produkt konkretnie czarny łosoś swiezy super zapakowany zabezpieczony torebkami z lodem polecam serdecznie 😘☺️
Wszystko tak jak powinno być. Zjedzone i smaczne