kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

Opinie na temat kapitankonrad.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają świeżość produktów, podkreślając wyjątkowy smak ryb i owoców morza, zwłaszcza śledzi i łososia. Jakość oferowanych produktów regularnie przewyższa rynkowe standardy. Dużym atutem sklepu jest również szybka i terminowa dostawa, a także solidne, estetyczne oraz dobrze zabezpieczone opakowania. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością i troską o zamówienia. Pojedyncze negatywne opinie dotyczą sporadycznych zastrzeżeń do szczelności lub wyglądu paczek oraz okazjonalnych opóźnień lub nieoczekiwanych zmian daty dostawy.

Opinie nt. sklepu kapitankonrad.pl

estetycznie i bezpiecznie opakowane schlodzenie odpowiednie bezpiecznie zapakowane i przede wszystkim smaczne

Anna

Błyskawiczna dostawa, świeża ryba świetnie opakowana z wkładami chłodzącymi. Łosoś z Alaski - pyszny. Polecam
👍
Wiarygodny Dostawca, sprawdza się w 100 % Dziękuję za dostawę. P.S. bardzo dobrze opakowane i zabezpieczone
Pyszne rybki,bo głównie je kupuję. Dostawa do tez jest super zapakowana , moja dociera do Białegostoku
Znakomita oferta sklepu, terminowa i bezproblemowa realizacja zamówienia, produkty o wysokiej jakości.
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że oferta i realizacja zamówienia spełniły Twoje oczekiwania, a jakość produktów zrobiła pozytywne wrażenie. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony. Pozdrawiamy serdecznie!
szybka dostawa oraz towar zamowiony klasy premium
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że szybka dostawa oraz nasz towar klasy premium spełniły Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony i mógł cieszyć się produktami najwyższej jakości. Pozdrawiamy serdecznie!
Petarda
Zamówiony towar rewelacyjny w smaku! Do pracy sklepu żadnych uwag.
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za Twoją opinię! Super słyszeć, że smak towaru Ci odpowiada i że wszystko działa bez zarzutów. Stawiamy na jakość i zadowolenie, więc takie wiadomości bardzo nas cieszą. Trzymaj się!
Przesyłka dostarczona na czas ! Śledż na talerzu prezentuje się jak Banderas w najlepszym czasie !!!
Żadnych uwag. To mój drugi zakup i na pewno nie ostatni.
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za kolejne zamówienie i tak miłe słowa! Fajnie wiedzieć, że nasza oferta spełnia Twoje oczekiwania – zależy nam, żeby każdy klient był zadowolony i chętnie do nas wracał. Trzymaj się i do zobaczenia przy następnych zakupach!