kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

Opinie na temat kapitankonrad.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają świeżość produktów, podkreślając wyjątkowy smak ryb i owoców morza, zwłaszcza śledzi i łososia. Jakość oferowanych produktów regularnie przewyższa rynkowe standardy. Dużym atutem sklepu jest również szybka i terminowa dostawa, a także solidne, estetyczne oraz dobrze zabezpieczone opakowania. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością i troską o zamówienia. Pojedyncze negatywne opinie dotyczą sporadycznych zastrzeżeń do szczelności lub wyglądu paczek oraz okazjonalnych opóźnień lub nieoczekiwanych zmian daty dostawy.

Opinie nt. sklepu kapitankonrad.pl

Jakość produktów.
👍
Jestem super zadowolony
wszystko super
Wszytsko ok.
To była ekspresowa dostawa najlepszych śledzi na świecie 🙂 prawdziwe matiasy rządzą!
Bardzo dobra jakość produktów, szybka dostawa.
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszy nas, że jakość naszych produktów oraz szybkość dostawy spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał produkt najwyższej klasy w możliwie najkrótszym czasie, gdyż zależy nam na pełnym zadowoleniu i satysfakcji. Państwa pozytywne doświadczenia motywują nas do dalszej pracy i ciągłego podnoszenia standardów. Z wyrazami szacunku.
Bardzo dobry towar.Szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że towar spełnił oczekiwania i że dostawa była szybka – zawsze staramy się, żeby zakupy u nas były na luzie i bez problemów. Trzymaj się!