Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej- Logo - Opinie

Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Opinie (11 720) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (33 186)

Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej- Logo - Opinie

Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Opinie (11 720) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (33 186)

Opinie na temat Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej są przeważająco pozytywne. Klientki bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania, trwałość materiałów oraz estetykę bielizny. Wielu osobom odpowiada wygoda i komfort użytkowania, a także idealne dopasowanie do sylwetki i rozmiaru. Opinie wskazują również na szybki proces realizacji zamówień oraz sprawną dostawę. Klientki chwalą wygodny i bezproblemowy proces zwrotów, a także korzystną relację ceny do jakości produktów, zwłaszcza podczas promocji. Szczególne uznanie zdobywają także oryginalne wzory i piękny wygląd bielizny oferowanej przez sklep. Pojawiają się jednak rozbieżności dotyczące dopasowania rozmiaru, gdzie część klientek zgłasza niedopasowanie. Niektóre osoby zwracają uwagę na pojedyncze mankamenty, takie jak niewygodne szwy lub metki. Część klientów wyraża niezadowolenie z powodu opłat za zwrot lub konieczności samodzielnej wysyłki zwracanych produktów. Wskazywana jest również wyższa cena bielizny poza okresem promocji.

Opinie nt. sklepu gaia.com.pl

Bardzo ładne wzory, wykonanie, duży wybór rozmiarów. Polecam.
Polecam produkty z tej firmy
Pasuje nie ciśnie ale mogło być nieco taniej przy zakupie 2 i więcej sztuk
duża różnorodność rozmiarów
Wygoda i komfort
Super biustonosz
Nie do końca spełnia moje oczekiwania.Delikatnie ramiączka słabo utrzymują biust, niektóre modele jakby nie ukończone , ozdobione koronką , która sterczy a cena takiego modelu moim zdaniem nie jest adekwatna do modelu
Fajna bielizna, wygodna, podoba mi się że biustonosze które zamówiłam od wewnętrznej strony mają bawełnę a nie sztuczny materiał, jest to dla mnie ważne
Artykuł zgodny z opisem
Wszystko super. Polecam.
Jestem bardzo zadowolona z biustonoszy, świetne jakościowo, dostępne ceny. Kupiłam 3 kolory z jednego modelu są cidowne
szybka transakcja, bielizna w porządku jednak kształt miseczek w niektórych modelach nie do końca mi odpowieda
Bielizna elegancka, zgodna z rozmiarem, stanik leży idealnie, przesyłka blyskawiczna
Biustonosze bardzo ładnie wykonane, dopasowane do ciała. Towar zgodny z opisem.
Ideałlny.