Opinie na temat fotofactory24.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej realizacji zamówień i krótkiego czasu dostawy. Większość klientów podkreśla bardzo wysoką jakość materiałów i wykonania produktów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają łatwość i szybkość kontaktu oraz pomocną obsługę podczas realizacji zamówień. Doceniają również solidne i bezpieczne zapakowanie produktów na czas transportu. Chwalą możliwość indywidualnego podejścia, personalizacji projektów oraz realizacji niestandardowych zamówień. Często komplementują także nasycenie i zgodność kolorów z ofertą oraz zdjęciami.
Opinie nt. sklepu fotofactory24.pl/pl/
Polecam, tła są solidnie wykonane. Sprawny czas realizacji, a zdjęcia z nimi wyglądają przepięknie 🙂
Bardzo udany zakup
Właśnie rozpakowałam zamówienie i jestem zachwycona . Tła świetnej jakości, Dobrze zapakowane, już nie mogę się doczekać kiedy zacznę na nich pracować 😊👌
Dziękuję.
Kolejne tło i nie ostatnie,które zamówiłam i ponownie jestem bardzo zadowolona.
Szybka wysyłka.
Wszystko sprawnie i rzetelne.
Szybka realizacja zamówienia! Od kilku lat kupuje tła i bardzo polecam.
Przemiła i profesjonalna obsługa.
Tło bardzo ładne, realistyczne, żywe kolory. Wykorzystam je niebawem podczas warsztatów świątecznych. Polecam.
Super obsluga
Bezpośrednio szybki, konkretny kontakt, realizacja i wysyłka expresowo , dzięki temu juz od lat zaopatruje sie tylko tutaj,dziekuje
Polecam, super jakość i szybka realizacja zamówienia.
Zamowilem w czwartek z samego rana a w piatek w poludnie kurier byl juz z tlami! Ekspresowo!