Opinie na temat sklep.jogurt-domowy.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i dostaw. Wielu klientów wraca po kolejne zakupy, wskazując na zaufanie i satysfakcję ze sklepu. Klienci wyrażają zadowolenie z wysokiej jakości zakwasek i uzyskanych jogurtów. Doceniają także miłą, rzetelną i profesjonalną obsługę sklepu. Dodatkowo, zwracają uwagę na szeroki wybór produktów oraz ciekawe propozycje w ofercie.
Opinie nt. sklepu sklep.jogurt-domowy.pl
Super produkt
Jest ok.
Super sprawa. Od wielu lat sama robię jogurty w termomoxie i korzystam że starterów z tego sklepu.
POLECAM !!
Wszystko zgodnie z opisem. Jogurt wyszedł suuuper i jest mega dobry. Polecam
Zamówiłem zakwas do jogurtu, ale przesyłka trafiła na niewłaściwy adres. Na szczęście produkt był w paczce, ale nie otrzymałem żadnych przeprosin ani informacji od sprzedawcy. Sama zakwas wygląda dobrze, jednak sposób realizacji zamówienia wymaga poprawy.
Szybka wysyłka, polecam
Zakwaski bardzo dobrej jakości jogurt wyszedł bardzo smaczny zgodnie z oczekiwaniami. Dostarczony szybko.
Szybka dostawa, zakwaski bezpiecznie zapakowane.
Znakomity produkt, jogurt wyszedł jak marzenie!