sklep.jogurt-domowy.pl- Logo - Opinie

sklep.jogurt-domowy.pl

Opinie (445) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (779)

sklep.jogurt-domowy.pl- Logo - Opinie

sklep.jogurt-domowy.pl

Opinie (445) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (779)

Opinie na temat sklep.jogurt-domowy.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i dostaw. Wielu klientów wraca po kolejne zakupy, wskazując na zaufanie i satysfakcję ze sklepu. Klienci wyrażają zadowolenie z wysokiej jakości zakwasek i uzyskanych jogurtów. Doceniają także miłą, rzetelną i profesjonalną obsługę sklepu. Dodatkowo, zwracają uwagę na szeroki wybór produktów oraz ciekawe propozycje w ofercie.

Opinie nt. sklepu sklep.jogurt-domowy.pl

Wszystko super!
Super zakwaski a jeszcze lepszy jogurt. Korzystam z tych zakwasków od wielu lat. Pozdrawiam

Ok

🆗

Na czas

Terminowo i szybkko

Jogurt plus kakao

Moje dzieci jedzą jogurt na zakwasu już od kilku dobrych lat. Polecam z dodatkiem kakao i cukru. U mnie schodzi co najmniej 6 litrów tygodniowo. Ale widać efekty rosną jak na drożdżach
Szybka przesyłka. Zakwaski, które kupuję już od kilku lat, bo z nich robię najlepszy na świecie jogurt - gęsty, kremowy, delikatny w smaku. Polecam każdemu.