stacjaordona.pl- Logo - Opinie

stacjaordona.pl

Opinie (189) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (189)

stacjaordona.pl- Logo - Opinie

stacjaordona.pl

Opinie (189) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (189)

Opinie na temat stacjaordona.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość mięsa i innych produktów, wskazując na świeżość i smak. Wielu klientów docenia staranne, bezpieczne i chłodzące opakowanie produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, elastyczna i uprzejma. Większość klientów chwali szybkie i zgodne z zapowiedziami realizacje zamówień. Produkty są opisywane jako bardzo smaczne, domowe i tradycyjne, często porównywane do wyrobów z dawnych lat. Komentarze o dostawie są przeważnie pozytywne, choć sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące terminu lub kosztu dostawy.

Opinie nt. sklepu stacjaordona.pl

Polędwiczki cielęce i pierś z kurczaka nie były świeże.

Anulowanie transakcji, niesłowność. Odradzam

Po telefonicznym kontakcie i uzgodnieniu innego terminu dostawy, z uwagi na brak kupionego przeze mnie produktu, bez słowa wyjaśnienia otrzymałam zwrot pieniędzy a zakup został anulowany.
Odpowiedź ze sklepu stacjaordona.pl
Sytuacja została wyjaśniona. Osoba która anulowała Pani zamówienie zadzwoniła i przeprosiła uzasadniając że anulowała nie to zamówienie które chciała. Myślę że każdemu pracującemu człowiekowi może się tak zdarzyć. Czy jesteśmy niesłowni ? Staramy się jak możemy a ilość paczek i klientów którzy nam ufają z każdą wysyłką rośnie. Otrzymaliśmy nagle telefon że nie otrzymamy łapek i aby nie pozostawić klienta bez towaru, alternatywy i informacji obdzwoniliśmy każdego klienta z osobna, grupa była dość spora dlatego doszło do pomyłki. Pani zamówienie miało zostać przełożone na kolejny tydzień, został omyłkowo dokonany automatyczny zwrot, także finalnie do transakcji nie doszło także uważam że opinia jest dość krzywdząca dla nas.
Odpowiedź ze sklepu stacjaordona.pl
W odpowiedzi na opinie, jestem zmuszona napisać że wydana opinia nie jest prawdziwa. Pan zamawiał od nas produkty ekologiczne 4 krotnie. Trzy zamówienia zostały zrealizowane prawidłowo, czwarte ostatnie zamówienie nie zostało zrealizowane ponieważ Pan twierdził że musiał za długo czekać i to nie pierwszy raz ale prawda jest nie co inna. Pierwsze zamówienie złożone 28.01 zrealizowane 05.02 Drugie zamówienie złożone 18.03 zrealizowane 26.03 Trzecie zamówienie złożone 25.08(po godz:12:01)zrealizowane 03.09 czwarte zamówienie złożone 14.10 - niezrealizowane z powodu braku dostępności polędwiczki wieprzowej, nastąpił zwrot na życzenie klienta. Zamówienia na produkty eko składamy do poniedziałku do godz. 12:00 zamówienie złożone po tej godzinie realizowane są kolejnego tygodnia w środę( taka informacja widnieje przy każdym EKO produkcie w krótkim opisie ) Pana zamówienia zawsze były złożone po terminie i były realizowane kolejnego tygodnia - co nie było dla Pana problemem skoro pojawiały się nowe zamówienia) Ostatnie zamówienie również zostało złożone później i przeniesiony na kolejny tydzień, sytuacja stała się taka że nie otrzymaliśmy tego dnia EKO polędwiczek wieprzowych, co wywołało u Pana zdenerwowanie że oferujemy do kupienia a nie mamy ich na stanie. Nasze stanowisko w tej sytuacji jest takie iż widnieje info że produkt jest na zamówienie, produkt świeży nie ma możliwości zachowania świeżości przez długi okres. Pan opisał nas już nieprawidłową opinią na google, na co nie zareagowałam ale uważam że nie zasługujemy na taką opinie. Jedynie co możemy zarzucić to brak polędwiczki wieprzowej której nie otrzymaliśmy od dostawcy, my jako Stacja Ordona jesteśmy pośrednikiem i nie mamy wpływu czy nasza dostawa zostanie zrealizowana na 100% zdarzają się skrajne przypadki że brakuję jakiegoś elementu z asortymentu ale my dowiadujemy się o tym w środę z samego rana. Produkty są pakowane w nocy aby nasz klient otrzymał produkt jak najświeższy. Podsumowując nie prawdą jest opis na google " paczka przyszła po 3 tyg. z tłumaczeniem, że to nie od nich zależy ale kolejne zamówienie i ten sam problem.... Skoro coś dajecie w ofercie z terminem realizacji to się tego trzymajcie. Nie polecam" oraz nie do końca prawdziwa jest Pana opinia. Pozdrawiam