Opinie na temat montman.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Większość klientów chwali zgodność otrzymanego towaru z zamówieniem. Klienci bardzo doceniają łatwy, sprawny i przyjazny kontakt z obsługą sklepu. Często podkreślana jest także atrakcyjność cenowa produktów i korzystny stosunek ceny do jakości. Większość wypowiedzi dotyczących jakości produktów jest pozytywna. Klienci pozytywnie oceniają również profesjonalizm i rzetelność obsługi klienta. Sporadycznie pojawiają się uwagi o brakach w dostawach oraz zastrzeżenia dotyczące wadliwości produktów.
Opinie nt. sklepu montman.pl
Bardzo dobry sklep Z wyborem i dokładnym opisem wszystkich materiałów . Polecam i pozdrawiam.
Wszystko jak w opisie. Maszynka do golenia jak również cena bardzo dobra. Polecam sprzedawcę
Wszystko było.jak należy. Szybka wysyłka,solidny produkt i świetny kontakt krok po kroku z firmą
Szybko, profesjonalnie , super, bez zbędnych ceregieli.
Produkt ciężko dostępny od ręki na półce w składach budowlanych, tu wysłany od ręki, expresowo :-)
o key polecam
Wszystko ok.
polecam w 100 % wszystko sprawnie i bezproblemowo,dobry kontakt
Ok!
sprawna realizacja
Ekspresowa wysyłka, świetny kontakt, wszystko zgodne ze złożonym zamówieniem
szybka dostawa
szybka dostawa