tolpa.pl- Logo - Opinie

tolpa.pl

Opinie (16 897) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (34 631)

tolpa.pl- Logo - Opinie

tolpa.pl

Opinie (16 897) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (34 631)

Opinie na temat tolpa.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, skuteczność i bezpieczeństwo produktów, doceniając ich skład oraz pozytywne efekty działania. Większość klientów deklaruje zadowolenie z efektów stosowania kosmetyków. Klienci bardzo pozytywnie oceniają atrakcyjne ceny i liczne promocje, co często motywuje ich do większych zakupów. Wielu klientów docenia ekologiczne i estetyczne opakowania produktów oraz przesyłek. Klienci przeważnie chwalą szybką i sprawną dostawę. Profesjonalizm, uprzejmość i skuteczność obsługi są często podkreślane w opiniach. Opinie na temat pakowania są mieszane – część klientów zgłaszała zastrzeżenia dotyczące niewystarczającego lub niechlujnego opakowania. Część klientów wskazuje na problemy z pompkami, naklejkami lub trudnością w otwieraniu opakowań produktów. Pojawiają się pojedyncze głosy o opóźnieniach w dostawie lub problemach z firmami kurierskimi. Niektórzy klienci zwracają uwagę na trudności z kontaktem telefonicznym i sporadyczne problemy z informacją o zamówieniu. Część klientów zaznacza, że na pełne rezultaty działania produktów trzeba poczekać lub że niektóre kosmetyki nie spełniły oczekiwań.

Opinie nt. sklepu tolpa.pl

Wszystko zgodnie z opisem
Tak zapakowane paczki nie widziałem jeszcze. Prościej bylo dac kurierowi to do rąk! Brak produktu. Dzwonię na infolinię od 4 dni i nikt nie odbiera a czekam nawet po godzinie. Email z 20 stycznia 2026 dalej bez odpowiedzi. Firma szok
Ekologiczne opakowanie, dostawa w określonym terminie oraz produkt zgodny z opisem. Polecam
Szybka dostawa, dobrze zapakowana paczka.
Szybka dostawa.Świetne produkty.
GT
Grazyna T.
Wszystko było ok.
Produkty Tołpa z lini przeciwtrądzikowej są po prostu fantastyczne po tygodniu stosowania moja twarz nareszcie jest cudowana, gładka. Jestem oczarowana skutecznością produktów!
Jak zawsze wszystko jest na najwyższym poziomie
Szybka wysyłka I dobrze zabezpieczony towar
Skleo i firma do której nie mogę mieć zastrzeżeń 😉, kosmetyki Tołpa jedyne w swoim rodzaju i najlepsze, Tonik 3 kwasy już po kilku dniach przyniósł zdecydowaną poprawę ,niedoskonałości odeszły w niebyt
Super było tajemnicze pudełko :) fajnie, że można zamówić próbki
Wszystko przyszło zgodne z zamówieniem.
Mega szybka wysyłka i świetne produkty
Nie mam uwag do realizacji 🙂
Jak mogę ocenić coś co dopiero zaczynam używać????
Duża dostępność towaru oraz fajne promocje.
Bardzo sprawna obsługa klienta. Polecam.

Super produkty sZybka dostawa

Super produkty sZybka dostawa