Opinie na temat planteon.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość oferowanych produktów, doceniając ich świeżość, aromat i naturalny skład. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień i sprawną dostawę przesyłek. Doceniane są również estetyczne, szczelne oraz wygodne opakowania, które ułatwiają przechowywanie i użytkowanie produktów. Klienci są także zadowoleni z szerokiego wyboru i różnorodności produktów dostępnych w sklepie. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, a klienci doceniają dobrą komunikację na każdym etapie zamówienia.
Opinie nt. sklepu planteon.pl
Wszystko ok polecam w 100%
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
Dziękujemy za Państwa cenny czas poświęcony na wystawienie nam opinii.
Zapraszamy też do sprawdzenia nowości! Warto 😁
Uszkodzone zostało opakowanie
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
Dzień dobry,
Jeśli to możliwe, to bardzo proszę o zgłoszenie co powinniśmy poprawić w związku z realizacją Pańskiego zamówienia.
Niestety nie mamy wpływu na traktowanie paczek przez kurierów, ponieważ po opuszczeniu naszego magazynu paczki znikają z naszych oczu, a kurierzy są różni.
Zależy nam na ciągłym doskonaleniu i utrzymywaniu dobrych relacji z naszymi klientami. Każda opinia się dla nas liczy.
Przepraszamy jeśli nie spełniliśmy Pańskich oczekiwań..
Z wyrazami szacunku,
Mateusz Szczepański
Słabe podwójnie miałam płacić za zamówienie
Zamówiłam opłaciłam a przy dostawie kurier kazał ponownie płacić,podobno błąd na stronie był po stronie planteonu.Nic z tym nie zrobili tylko kazali opłacić ponownie paczkę.
Nie zgodziłam się.
Poprosiłam o zwrot kosztów zapłaty i dopiero wtedy będę mogła zapłacić ponownie . Oczywiście stres i kurier musiał przyjechać na drugi dzień ponownie.Yez był zdziwiony sytuacja,jeszynigdy tak nie miał.
Ja również a chyba od 5 lat robię zamówienia w planteon.I jeszcze nigdy czegoś takiego nie było.